Tüyleri seyreltmek için ne yapılır?

İçindekiler:

  1. Tüyleri seyreltmek için ne yapılır?
  2. Tüyleri ne azaltır?
  3. Ağda yapmak için kıllar ne kadar uzun olması gerekiyor?
  4. Tüylerden nasıl kurtuluruz?

Tüyleri seyreltmek için ne yapılır?

Vücut tüyleri azaltmada kullanılan bu yöntem için ham papaya ezmesi ve toz zerdeçal gerekiyor. 2 yemek kaşığı papatya ezmesi alın ve 1/2 yemek kaşığı zerdeçal tozu ile karıştırın. 15 dakika karıştırmanız gerekiyor. Ardından kolunuza veya bacağınıza uygulayın. Haftada bir kez tekrarlayın.

Tüyleri ne azaltır?

Limon kürü, en etkili tüy azaltıcı doğal yöntemlerden biridir. Bu kür, limon suyu ve tuzun karışımıyla hazırlanır. Hazırlanan karışım tüy köklerini zayıflatarak zamanla tüylerin azalmasına yardımcı olur. Eğer kürü uygularken cildinizde yanma hissederseniz uygulamayı sonlandırıp cildinizi hemen yıkamalısınız.

Ağda yapmak için kıllar ne kadar uzun olması gerekiyor?

Eğer yapacağınız ağdadan güzel bir sonuç almak istiyorsanız ağdayı yapmanız gereken bir zaman dilimi vardır. Ağdadan en iyi sonucu almak istiyorsanız tüylerinizin ideal uzunluğu 3-6 mm. arasında olmalıdır.

Tüylerden nasıl kurtuluruz?

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en hızlı ve en sağlıklı yolu lazer epilasyondur. Laser epilasyon ve diğer laser tedavilerinde başarılı bir sonuç isteniyorsa öncelikli olarak deneyimli dermatoloğun estetisyen ile birlikte uygulamayı yürüttüğü multidisipliner laser tedavileri tercih edilmelidir.