20 Haziran Pazar günü yasak var mı?

İçindekiler:

  1. 20 Haziran Pazar günü yasak var mı?
  2. Bu Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?
  3. Cumartesi Pazar Pazartesi sokağa çıkma yasağı var mı?
  4. Pazar sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?
  5. 27 Haziran Pazar günü yasak var mı?
  6. Cumartesi Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?

20 Haziran Pazar günü yasak var mı?

Hafta sonu yasaklarına dair 19 Haziran Cumartesi günü sokağa çıkma yasağı bulunmazken, 20 Haziran Pazar gününün tamamında yasak uygulanacak. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı olacak.

Bu Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?

Yayınlanan genelgeye göre Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. ... Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi.

Cumartesi Pazar Pazartesi sokağa çıkma yasağı var mı?

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması ...

Pazar sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

1 Haziran itibariyle uygulanmaya başlanan kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak ...

27 Haziran Pazar günü yasak var mı?

HAZİRAN AYINDA PAZAR SOKAĞA ÇIKMAK YASAK MI (27 HAZİRAN) 1.1- Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak süre ve günlerde üretim, imalat, tedarik ve lojistik zincirlerinin aksamaması, sağlık, tarım ve orman faaliyetlerinin sürekliliğinin sağlanması amacıyla Ek'te belirtilen yerler ve kişiler kısıtlamadan muaf tutulacaktır.

Cumartesi Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi. ... Genelgenin de yayınlanmasıyla sokağa çıkma yasağı 1 Temmuz itibariyle kaldırıldı.