PTT kargom şuan nerede?

İçindekiler:

  1. PTT kargom şuan nerede?
  2. PTT kargo Takip nasıl öğrenebilirim?
  3. PTT adıma gönderi var mı?
  4. PTT barkod sorgulama nasıl yapılır?
  5. Kargo takibi nasıl yapılır?
  6. APS sorgulama nasıl yapılır?
  7. Kargonun barkod numarası nerede yazar?
  8. PTT kargo Uşak Kargom Nerede?
  9. Kargonun nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  10. Kargonun ne olduğunu öğrenme?
  11. Kargo takip numarası bekleniyor ne demek?
  12. PTT gönderi ücreti ne kadar?

PTT kargom şuan nerede?

Kargo takibi yapabileceğiniz son yol ise PTT Kargo'yu telefon ile aramaktır. 4 telefon numaralı çağrı merkezini arayarak kargo sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca PTT tarafından 08 telefon numarasında işitme ve konuşma engelliler için görüntülü konuşma hizmeti sunulmaktadır.

PTT kargo Takip nasıl öğrenebilirim?

Bilgisayar ya da akıllı cihazlarınızdan PTT resmi internet sayfasına giriş yapın. kategorisinden “Gönderi Takibi” yazısına basın. güvenlik kodu bilgilerinin girilmesi beklenir. “sorgula” seçeneğine basın.

PTT adıma gönderi var mı?

PTT Adıma Kargo Var mı? Karşı taraf size üzerinden kargo gönderdiyse 4 PTT müşteri hizmetleri numarasını arayarak isimden kargo sorgulama işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

PTT barkod sorgulama nasıl yapılır?

l İnternet üzerinden gonderitakip.ptt.gov.tr adresine gidin. l 13 haneli kargo barkod numarasını açılan pencerede gerekli boşluğa yazın. l Sağ tarafta mavi renkli kutuda yer alan "Sorgula" sekmesine tıklayın ve kargonuzla ilgili bilgileri görüntüleyin.

Kargo takibi nasıl yapılır?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte kargo şirketlerinin kargoyu yollamanız ardından size verilen kağıtta kargo takip numarası yer almaktadır. Kargo takip numarasını bir yere kaydederek internet üzerinden hangi kargo şirketiyle gönderim yaptıysanız sitesine girerek takibini gerçekleştirebilirsiniz.

APS sorgulama nasıl yapılır?

PTT APS Sorgusunu Telefonla Nasıl Yaparım? Telefonla PTT APS sorgusu yapmak için 4 nolu hattı aramanız gerekmektedir. işlem için sadece kargo takip numaranızı söylemeniz yeterli olacaktır. Ayrıca kargo takip numarasını unutmanız halinde de bu şekilde kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz.

Kargonun barkod numarası nerede yazar?

Gönderi takip bölümünde ekranın üst köşesindeki kutucuğa gönderi barkod numarası girilmelidir. Barkod numarasını girerken harflerin büyük olarak yazılması gerekir. Barkod numarasının altında bulunan güvenlik kod numarasının girilmesi gerekir. Güvenlik kod numarası 3 adet harf ve 2 adet rakamdan oluşan bir numaradır.

PTT kargo Uşak Kargom Nerede?

Telefon ile kargo takip öğrenmek için sadece 4 numaralı hattı aramanız ve müşteri hizmetlerine bağlanmanız yeterli olacaktır. Burada sizi müşteri temsilcisi yönlendirecektir. Ayrıca 4 numaralı hattı aradığınızda ek bir ücret alınmamakta.

Kargonun nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Kargomun nerede olduğunu nasıl takip edebilirim?
  1. Web sitemizin “Gönderi Takibi”) modülü üzerinden. ...
  2. Çağrı Merkezimizi (444 99 99 ) arayarak kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.
  3. Mobil Servislerimiz 'den faydalanarak kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Kargonun ne olduğunu öğrenme?

İlgili kargonun internet sitesine girilerek kargo takibi adlı arama bölümü bulunur. Bu bölüme gönderi kodu girilerek ulaşılan sayfada kişi kendi adına yollanan kargonun o an nerede olduğunu görebilir.

Kargo takip numarası bekleniyor ne demek?

Kargolanmaya Hazır: Siparişinize ait ürünlerin faturalandırılıp kargo firmasına teslim edilmek üzere olduğunu belirtir. Takip No Bekleniyor: Siparişinizin kargo firmasına teslim edildiğini ve kargo takip numarasının kargo firmasından sistemimize yansımasının beklendiğini belirtir.

PTT gönderi ücreti ne kadar?

PTT kargoda 1 kg olan gönderinin ücreti ( 1 kg dahil olmak üzere) 16,25 TL'dir. PTT kargoda 2 kg olan gönderinin ücreti ( 2 kg dahil olmak üzere) 18,25 TL'dir. PTT kargoda 3 kg olan gönderinin ücreti ( 3 kg dahil olmak üzere) 20 TL'dir.