Genital bölgedeki tüyleri ağda ile nasıl alırım?

İçindekiler:

  1. Genital bölgedeki tüyleri ağda ile nasıl alırım?
  2. Ağda nasıl daha az acır?
  3. KISA tüyler ağda ile alınır mı?
  4. Epilatör acısını azaltmak için ne yapmalı?
  5. Ağdadan sonra kese yapılır mı?

Genital bölgedeki tüyleri ağda ile nasıl alırım?

Ağdayı mümkün olan en ince şekilde tüylerin çıkış yönüne sürmeniz gerekir. Eğer kalın bir tabaka halinde sürerseniz tüylerinizden ayırmanız da zor olur. Ağdayı çekerken ise tüylerin çıkış yönünün tersine çekmelisiniz.

Ağda nasıl daha az acır?

Ağda yapmadan ağdayı yapacağınız yere pudra serpin ve ondan sonra ağdayı uygulayın, pudra kullanmak ağda acısını önleyen en etkili yöntemlerdendir. Ağda yapacağınız yeri sabun ve su ile güzelce yıkayıp kurulayın, ardından biraz bebek pudrası sürün. Ağda yapılacak bölge yumuşayıp ağda işlemi acısız hale gelecektir.

KISA tüyler ağda ile alınır mı?

Bu nedenle ağda yapmak için tüylerinizin uzamasını beklemeniz gerekmez. Bacaklarınızdaki, bikini bölgenizdeki ve koltuk altınızdaki tüyleri kesip kısaltarak ağda deneyiminizi kolaylaştırabilirsiniz. 5 mm'den uzun tüylerinizi, rahatsızlığı azaltmak için kısaltılabilirsiniz.

Epilatör acısını azaltmak için ne yapmalı?

Uzmanınız uygulamadan önce ağrı hissini azaltacak kremler sürebilir. Sonrasında en az 2 gün güneşe çıkmayarak ya da güneşten koruyucu kremler kullanarak acı riskini azaltabilirsiniz. Uygulamanın ardından ağrı ve tahriş hissini azaltan kremler kullanabilirsiniz.

Ağdadan sonra kese yapılır mı?

Ağda işleminden sonra ipek gibi yumuşak bir kese ile cilde çok hafif peeling uygulamak, ölü derilerin arınmasını sağlayacak, kaşıntıyı önleyecektir.