Epsom tuzu nasıl tüketilir?

İçindekiler:

  1. Epsom tuzu nasıl tüketilir?
  2. Epsom tuzu Kabızlık için nasıl kullanılır?
  3. Epsom tuzu ne işe yarar?
  4. Ingiliz tuzu neye iyi gelir?
  5. Magnezyum sülfat bağırsak temizliği nasıl yapılır?
  6. Ayaklara tuzlu su neye iyi gelir?

Epsom tuzu nasıl tüketilir?

Eğer ağız yoluyla tüketmek istiyorsanız 1 su bardağı sıcak su için 1 çay kaşığını geçmeyecek şekilde epsom tuzu kullanabilir, tuz suyun içinde tamamen çözündükten sonra içebilirsiniz.

Epsom tuzu Kabızlık için nasıl kullanılır?

- Müshil olarak Kabızlık gibi rahatsızlıklarda bu yöntemi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bir su bardağı ılık su içinde 1 çay kaşığı tuzu eritip içmeniz yeterlidir. Sıcak suyun içinde eriyen Epsom tuzunda ayaklarınızı bir süre dinlendirdiğinizde günden güne kokunun azaldığını göreceksiniz.

Epsom tuzu ne işe yarar?

İçeriğindeki sülfat ile toksinlerin ve ağır metallerin vücuttan atılmasına yardımcı olur. Bununla beraber kas ağrılarına iyi gelir. Ayak ağrılarına iyi gelir ve ayak kokusunu giderir, cildin yumuşamasını sağlar. Kan dolaşımını iyileştirir ve damar sağlığına iyi gelir, kalp hastalığı geçirme riskini düşürür.

Ingiliz tuzu neye iyi gelir?

Magnezyum kaynağı olan ingiliz tuzu, saç sağlığını önemli ölçüde destekler. Sinir ve stresten uzaklaştıran epsom tuzu, zihinsel yorgunlukları azaltır. Serotonin hormonu sağlamaya yardımcı olarak stres, üzüntü, depresyon gibi olumsuz durumlarla baş etmeye yarar. Bağırsakları harekete geçirerek kabızlık sorununu çözer.

Magnezyum sülfat bağırsak temizliği nasıl yapılır?

Zayıflamak isteyenler ve ödeminden arınmak isteyenler, epsom tuzu ile bağırsak temizliği yapmalıdır. 1 su bardağı sıcak suyun içinde 1 çay kaşığı epsom tuzunu eritin ve sabah kahvaltıdan sonra için. Bağırsakları durmuş kişiler bu yöntemi denediğinde, çok geçmeden bağırsaklarını temizlemiş olacaktır.

Ayaklara tuzlu su neye iyi gelir?

Tuzun antibakteriyel etkisi çok güçlüdür, bu da tuzlu suyun güçlü bir temizleme kabiliyetine sahip olmasını sağlar, ayaklar tuzlu suda bekletmek ayakları temizler. ayrıca sıcak su tuzun etkisini dahada arttırır.