Özgü Namal şu an kiminle evli?

İçindekiler:

  1. Özgü Namal şu an kiminle evli?
  2. Ahmet Serdar Oralın ilk eşi kimdir?
  3. Ahmet Serdar ne zaman öldü?
  4. Özgü Namal neden eşinin cenazesine katılamadı?
  5. Özgü Namal kimdir nerelidir?
  6. Özgü Namal ne zaman evlendi?
  7. Özgü Namal in ölen eşi kimdir?
  8. Özgü Namal neden oyunculuğu bıraktı?
  9. Serdar Oral ın kaç yaşında?
  10. Özgür Namal'ın kocası öldü mü?
  11. Özgü Namal eşinin cenazesine katılmadı mı?
  12. Özgü kaç yaşında?
  13. Özgü Namal kaç doğumlu?
  14. Özgü Namal hangi universite?
  15. Özgü Namal Oktay Kaynarca ne zaman evlendi?
  16. Özgü Namal Serdar Önal evlendi mi?
  17. Özgü Namal kaç yıldır evli?
  18. Özgü Namal oyunculuğu bıraktı mı?
  19. Serdar Oral ın kim?
  20. Özgü Namal Hanımın çiftliğinde kaç yaşında?

Özgü Namal şu an kiminle evli?

Özgü Namal eşi 53 yaşındaki eşi Serdar Oral'ın ölümünün ardından merak edilen isim oldu. 41 yaşında olan Özgü Namal 2014 yılında Serdar Oral ile evlendi. 2015 yılında anne oldu ve Nefes'i doğurdu. 2017 yılında ise ikinci kez anne olan Özgü Namal Elem Su'yu dünyaya getirdi.

Ahmet Serdar Oralın ilk eşi kimdir?

Daha önce reklamcılık sektöründe faaliyet gösteren iş insanı, yoga ve nefes terapistliği de yaptı. Serdar Oral'ın ilk evliliği olan Alman Engel Hornhuber'den iki çocuğu, ikinci eşi Pınar Akıncı'dan ise bir kızı vardı.

Ahmet Serdar ne zaman öldü?

Ahmet Serdar Oral/Ölüm tarihi

Özgü Namal neden eşinin cenazesine katılamadı?

Oyuncu Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral son yolculuğuna uğurlandı. ... Kanlıca Mezarlığı'na defnedilen eşinin mezarına "Biricik eşim ve babamız" mesajının yazılı olduğu çelengi koyduran Namal, ayakta durmakta zorlandığı için evde çocuklarının yanında kalarak cenaze törenine katılamadı.

Özgü Namal kimdir nerelidir?

Özgü Namal
DoğumMelahat Özgü Namal 28 Aralık 1978 İstanbul, Türkiye
MilliyetTürkiye
MeslekOyuncu, sunucu
Etkin yıllar1998-2015
3 satır daha

Özgü Namal ne zaman evlendi?

2002 2014 Özgü Namal/Evlilik Tarihi

Özgü Namal in ölen eşi kimdir?

Muğla'nın Köyceğiz'e bağlı Yayla Mahallesi'nde, oyuncu Özgü Namal'ın iki çocuğunun babası Ahmet Serdar Oral'ın (53) ani ölümü, akrabalarını olduğu kadar yaşadığı mahalledeki komşularını da üzdü. Muhtar Halil Demir, Oral'ın çok yardımsever olduğunu söyleyerek, ''Mahallede birçok insana yardımcı oldu.

Özgü Namal neden oyunculuğu bıraktı?

Aslında kendisi ünlü bir reklamcıydı ama geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşamını tamamen farklı bir eksene taşımaya karar vermişti. Namal da hayatının aşkının bu kararına uyum sağladı ve oyunculuğu bıraktı.

Serdar Oral ın kaç yaşında?

53 yaşında olan Ahmet Serdar Oral, 2006 yılında Sun Vital Solaryum'un genel müdürlüğünü yaptı. Daha sonra kendisi bohem bir hayat tarzını seçti ve Fethiye'ye yerleşti.

Özgür Namal'ın kocası öldü mü?

4 yıl önce oyunculuğu bırakarak Muğla'nın Köyceğiz ilçesine yerleşen Özgü Namal'ın (42) eşi Ahmet Serdar Oral (53) dün kalp krizi geçirdi. Çocuklarının bakıcısının fark etmesi üzerine Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Oral, hayatını kaybetti.

Özgü Namal eşinin cenazesine katılmadı mı?

Eşinin mezarına "Biricik eşim ve babamız" mesajının yazılı olduğu çelengi koyduran Özgü Namal cenaze törenine katılamadı. Ünlü oyuncunun evde çocuklarının yanında olduğu öğrenildi.

Özgü kaç yaşında?

42 yaşında (28 Aralık 1978) Özgü Namal/Yaş

Özgü Namal kaç doğumlu?

28 Aralık 1978 (42 yıl yaşında) Özgü Namal/Doğum tarihi

Özgü Namal hangi universite?

İstanbul Üniversitesi İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Özgü Namal/Eğitim

Özgü Namal Oktay Kaynarca ne zaman evlendi?

2002-2008 yılları arasında Oktay Kaynarca ile evli olan Özgü Namal, 2014'te ise Ahmet Serdar Oral ile evlendi ve 2 çocuğu oldu. 'de ise Ahmet Serdar Oral, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Özgü Namal Serdar Önal evlendi mi?

Özgü Namal'ın eşi, nefes terapisti Ahmet Serdar Oral (53) önceki gün İstanbul'daki evlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu öldü. Oral, Beykoz Tekke Camisi'ndeki cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verildi. Nefes ve Elem Su adlı iki çocukları olan çift, Muğla Köyceğiz'deki çiftlik evinde yaşıyordu.

Özgü Namal kaç yıldır evli?

İki çocukları bulunan çift, 6 yıldır birlikteydi. 2014 yılında evlenen ve Nefes ve Elem Su adında iki çocuğu olan Özgü Namal ile Ahmet Serdar Oral, Köyceğiz'de yaşıyordu. Gözlerden uzak bir şekilde yaşam süren çiftten bugün acı haber geldi. Bugün öğle saatlerinde Ahmet Serdar Oral, kalp krizi geçirdi.

Özgü Namal oyunculuğu bıraktı mı?

Sonra birden Özgü Namal'ı ekranlarda göremez olduk. ... Namal da hayatının aşkının bu kararına uyum sağladı ve oyunculuğu bıraktı.

Serdar Oral ın kim?

Ahmet Serdar Oral 30'lu yaşlarda olup reklamcılık sektöründe faal olan bir isimdir. Kendisi Ferco Holding ortaklarından birisi olarak tanınmaktadır. Popüler yaşamda az yer aldığından internet ortamında kendisi hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Özgü Namal Hanımın çiftliğinde kaç yaşında?

1978 doğumlu olan Özgü Namal, 2021 yılı itibarıyla 43 yaşındadır. 2014 yılında reklamcı Serdar Oral ile evlendi.