Necla Metin Büyükşen katili kim çıktı?

İçindekiler:

  1. Necla Metin Büyükşen katili kim çıktı?
  2. Büyükşen olayı çözüldü mü?
  3. Büyükşen cinayetinde sonuç ne oldu?
  4. Buyuksen cinayetinde kimler tutuklandi?
  5. Mustafa Oksen neden öldü?
  6. Buyuksen olayi nedir?

Necla Metin Büyükşen katili kim çıktı?

KİRALIK KATİL ANKARA'DA YAKALANDI Konya'nın Karatay ilçesinde 3 yıl önce öldürülen Necla Büyükşen ve eşi Metin Büyükşen çiftinin cinayet şüphelilerden biri, Afganistan uyruklu Hamidullah A., dün gece Ankara'da yakalandı.

Büyükşen olayı çözüldü mü?

Büyükşen cinayeti 3 yıl sonra çözüldü. Büyükşen cinayetinde Necla Büyükşen ve eşi Metin Büyükşen çiftinin, adresi karıştıran kiralık katil tarafından vuruldukları ortaya çıktı. ... Konya'da 3 yıl önce evlerinde öldürülen Necla Büyükşen ve eşi Metin Büyükşen cinayetin uzun süredir çözülemeyen düğüm, çözüldü.

Büyükşen cinayetinde sonuç ne oldu?

Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesinde günü meydana gelen olayda, 3 çocuk sahibi Metin ve Nejla Büyükşen çifti, evlerine giren kar maskeli saldırgan tarafından vurularak öldürmüştü.

Buyuksen cinayetinde kimler tutuklandi?

İncelemelerde ve alınan ifadeler sonucunda Abdullah Başdemir ve Esra Taş, 'kasten öldürmeye azmettirme', Zekeriya Okşen ve Mustafa Okşen de 'kasten öldürmeye yardım etme' suçlarından tutuklandı.

Mustafa Oksen neden öldü?

Konya'da, Metin ve Necla Büyükşen çiftinin 3 yıl önce maskeli bir kişi tarafından av tüfeğiyle öldürülmesine ilişkin, "cinayete yardım ve yataklık" suçlamasıyla tutuklanan Mustafa Okşen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Buyuksen olayi nedir?

Olay, 3 yıl önce Konya'nın Karatay ilçesinde yaşandı. Kar maskeli kişi, kapısı açık olan eve girdi. Emekli memur Metin Büyükşen ve eşi Necla Büyükşen'e ateş etti. Evde bulunan çiftin kızları Büşra Büyükşen de saldırganın dipçik darbesiyle baygınlık geçirdi.