Rüyada soba borusunun devrilmesi ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Rüyada soba borusunun devrilmesi ne anlama gelir?
  2. Rüyada soba kurduğunu görmek ne anlama gelir?
  3. Rüyada kuzine soba görmek ne anlama gelir?
  4. Rüyada odun sobası görmek ne demek?

Rüyada soba borusunun devrilmesi ne anlama gelir?

Rüyada soba borusu yıkılması, aile içerisinde yaşanacak ciddi sıkıntılara delalet eder. Rüyayı gören kişinin evinde aile saadeti yerini çatışmalara bırakacaktır. Sorunların üst üste gelmesi ailenin dağılmasına neden olacaktır. Anne ve babanın ayrılması ya da ailenin bir ferdinin evden ayrılması söz konusu olacaktır.

Rüyada soba kurduğunu görmek ne anlama gelir?

Rüyada soba kurduğunu görmek, bir iş veya meslek edinmeye işarettir. Soba kurduğunu görmek, hayra, sevince işarettir. Cabirü'l-Mağribî demiştir ki Rüyada soba kurmak, bekâr için evlenmeye, evli için evlâda delâlet eder. Rüya sahibinin gurbette bir adamı varsa, o kişinin selâmetle döneceğine de işarettir.

Rüyada kuzine soba görmek ne anlama gelir?

RÜYADA KUZİNE SOBA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR? ... Bu rüya çok kazançlı birtakım işler yapılacağına delalet etmektedir. Kısacası rüyada kuzine soba görmek rüya sahibinin işlerinin iyiye gideceğine, eğer bekarsa yakında evlenebileceğine, evlilerin ise huzurunun artacağına işarettir.

Rüyada odun sobası görmek ne demek?

Rüyada görülen sobanın aynı zamanda rüyayı gören kişi bekar ise evleneceğine, Evliler içinse bu rüya, aile içi saadete, huzur demektir. Mevsiminin dışında görülen soba rüyası, üzüntülerin, sıkıntıların ve kederli günlerin yaşanacağı anlamına gelir.