2 Nakil ne zaman belli olacak?

İçindekiler:

  1. 2 Nakil ne zaman belli olacak?
  2. 10 sınıf nakil sonuçları ne zaman açıklanacak?
  3. Nakil başvuruları ne zaman açıklanacak?
  4. Ösym ek kontenjanlar ne zaman açıklanacak?
  5. Lise Boş Kontenjan 2020 ne zaman açıklanacak?
  6. Lise nakil işlemleri ne zaman açılacak 2020?
  7. Lise nakil işlemleri ne zaman açıklanacak?
  8. Okul nakil işlemleri ne kadar sürer?
  9. E-okul tercihleri nasıl yapılır?

2 Nakil ne zaman belli olacak?

MEB'in yerleştirme takviminde yer alan bilgilere göre ikinci nakil tercihleri 17-21 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Yani 21 Ağustos 2020 Cuma günü tercihler tamamlanmış olacak. LGS 2.

10 sınıf nakil sonuçları ne zaman açıklanacak?

Yerleştirmeye Esas 1. Nakil Tercih Başvuruları da 10-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında alınacak. 1. Nakil Tercih sonuçları 17 Ağustos'ta açıklanacak.

Nakil başvuruları ne zaman açıklanacak?

17-21 Ağustos tarihleri arasında ise 2. nakil tercih başvuruları alınacak. 24 Ağustos 2020'de nakil sonuçları açıklanacak. Boş kontenjanlara ve hiçbir yere yerleşemeyen öğrenciler için yerleştirme başvuruları 24-26 Ağustos tarihleri arasında alınacak.

Ösym ek kontenjanlar ne zaman açıklanacak?

EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ÖSYM, YKS ek tercih sonuçlarının açıklanacağı tarihi henüz duyurmadı. Ancak, üniversite kayıtlarının 5 Ekim tarihinde başlayacağı düşünülürse, sonuçların 2 Ekim tarihine kadar açıklanacağı söylenebilir.

Lise Boş Kontenjan 2020 ne zaman açıklanacak?

Boş kontenjanlar belli oldu. Bugünden itibaren yani 10-14 Ağustos'ta yerleştirmeye esas birinci nakil tercih dönemi olacak. Yerleştirmeye esas birinci nakil sonuçları, 17 Ağustos'ta açıklanacak. Yerleştirmeye esas ikinci nakil tercih başvuruları, 17-21 Ağustos'ta yapılabilecek.

Lise nakil işlemleri ne zaman açılacak 2020?

Milli Eğitim Bakanlığı 2020-2021 Eğitim öğretim yılı için okul nakil takvimini şu şekilde açıklamıştı: Yerleştirmeye Esas 1. Nakil Tercih Başvuruları da 10-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında.

Lise nakil işlemleri ne zaman açıklanacak?

MEB'den yapılan açıklamaya göre, öğrenci nakil işlemlerinin yarıyıl tatilinin ilk haftasından itibaren haftalık olarak yapılmasına karar verildi. Nakil işlemleri e Devlet ve e Okul ekranı üzerinden gerçekleşecek.

Okul nakil işlemleri ne kadar sürer?

a) (Değişik:RG-1/9/ Millî eğitim müdürlüklerince öğrenci velisi bilgilendirilerek okul türleri ve bu Yönetmeliğin nakille ilgili hükümleri göz önünde bulundurularak uygun okullara 5 iş günü içerisinde tercih yapılması sağlanır.

E-okul tercihleri nasıl yapılır?

Tercih işlemi öğrenci ve velisi tarafından https://eokul.meb.gov.tr internet adresinden veya herhangi bir ortaokul/imam hatip ortaokulu müdürlüklerinden yapılabilecektir. Yapılan tercihler mutlaka ilgili ortaokul müdürlüklerine onaylatılacaktır.