2021 Survivor şampiyonu kim oldu?

İçindekiler:

  1. 2021 Survivor şampiyonu kim oldu?
  2. Ismail Balaban ne kazandı?
  3. Survivor Poyraz boyu kaç cm?
  4. Survivor ödül ne?
  5. Survivor Batuhan boyu kaç cm?

2021 Survivor şampiyonu kim oldu?

Galataport İstanbul'da düzenlenen Survivor 2021'de canlı yarı final sonrası SMS oylamasına göre Poyraz ve İsmail adını büyük finale yazdırmıştı. Canlı SMS oylaması sonrası Acun Ilıcalı şampiyonu açıkladı. Büyük finalde Poyraz'ı geçen İsmail, Survivor 2021 şampiyonu oldu.

Ismail Balaban ne kazandı?

Başpehlivanlık final mücadelesinde İsmail Balaban ile Yusuf Can Zeybek karşılaştı. 19 dakika süren karşılaşmada rakibine üstünlük sağlayan Balaban, 669. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri başpehlivanlığını kazandı.

Survivor Poyraz boyu kaç cm?

YİĞİT POYRAZ NERELİ, BOYU KAÇ? Survivor'da Gönüllüler takımında mücadele eden Yiğit Poyraz 26 yaşında ve aslen İzmirli. Ancak Bodrum'da büyüdüğünü ifade ediyor. 1.80 boyunda olan Yiğit Poyraz, 78 kilo.

Survivor ödül ne?

Beyaz takım, iyi başladığı basket maçını sonuna kadar iyi bir mücadelede sürdürdü. Son çeyreği de 47-44 önde bitiren Survivor 2021 takımı, Acun Medya'dan rövanşı almış oldu. Oyun sonrasında Acun Ilıcalı, ödül olarak iki tepsi su böreğinden herkesin faydalanacağını açıkladı.

Survivor Batuhan boyu kaç cm?

BATUHAN KARACAKAYA BOYU VE KİLOSU KAÇ? Oyunculuğunun yanı sıra sporcu kimliğiyle de öne çıkan Batuhan Karacakaya boyu 1.82 m'dir. Batuhan Karacakaya'nın kilosu ise 75 kg'dır.