Azdırıcı çikolata nerede bulunur?

İçindekiler:

  1. Azdırıcı çikolata nerede bulunur?
  2. Çikolatanın sekse faydası var mı?
  3. Azdırıcı çikolata zararlı mi?
  4. 48 hours çikolata ne işe yarar?
  5. 48 hours Herbal Coffee nasıl kullanılır?
  6. 48 hours Gold Ginseng Chocolate nedir?

Azdırıcı çikolata nerede bulunur?

Festal Çikolata Nerede Satılır ? Festal Azdırıcı Çikolata piyasada en çok satan ürünler arasındadır. Etkisi 0 olan ve işe yarayan bu çikolata aktarlarda, cinsel malzemeler satan yerlerde ve internette satılmaktadır.

Çikolatanın sekse faydası var mı?

Yapılan tıbbi çalışmalarda, çikolatadaki kakao ve feniletilamin seks sırasında ortaya çıkan endorfin hormonlarını tetiklediği ve böylece cinsel arzuyu artırdığı belirlendi. Tabii çikolatanın içindeki yüksek şekeri ve kaloriyi de göz ardı etmemek gerek. Çikolata aynı zamanda cinsel uyarıcı ve keyif vericidir.

Azdırıcı çikolata zararlı mi?

Listede bazı içecek ve çikolatalarda kullanılan "Sildenafil sitrat" isimli ilaç etken maddesi dikkat çekti. Uzmanlara göre, cinsel performans artırıcı özelliği olan bu maddenin bilinçsiz tüketilmesi, kalp rahatsızlıklarına ve hatta aşırı kullanımda ölüme neden olabilir.

48 hours çikolata ne işe yarar?

48 Hours Gold Çikolata ginseng içerikli formülü ile benzersiz bir afrodizyak ürününü enfes çikolata tadı ile birleştirerek sizlere sunuyor. Lezzeti ile farklı bir tat deneyimi sunmanın yanı sıra, performansınızı arttırmaya yardımcı olacaktır.

48 hours Herbal Coffee nasıl kullanılır?

Kahvenin hazırlanışta ekstra bir zahmeti yada farklı bir durum yoktur , Normal kahve gibi 1 kişilik büyük boy kahve fincanında tüketebilirsiniz, burada önemli olan nasıl ve tüketmeniz gerektiği , cinsel aktive öncesi ortalama 30 – 45 Dakika öncesi 1 adet fincan tüketilmesi öneriliyor, alkol ile tüketilmez ayrıca ...

48 hours Gold Ginseng Chocolate nedir?

16gr'lık ambalajında sunulan 48 Hours Gold Çikolata, ginseng ile formüle edilmiş olup bitter aroması ile kullanıcılarına eşsiz bir tat sunuyor. İçerisinde bulunan Ginseng özleri ile hem sizi zinde tutar hem de gündelik enerjinize katkıda bulunur. GİNSENG'in Faydaları; İnflamasyonu azaltabilen güçlü bir antioksidan.