Arıza dizisinin başrol kadın oyuncusu kimdir?

İçindekiler:

  1. Arıza dizisinin başrol kadın oyuncusu kimdir?
  2. Arıza karakteri kim?
  3. Arıza kimin hayatı?
  4. Ariza rifki kim?
  5. Arıza Ali Rıza'nın annesi kimdir?
  6. Arıza oyuncuları kaç para alıyor?
  7. Ariza dizisi ne anlatiyor?
  8. Arızaya kim girdi?
  9. Arıza oyuncuları Ferit kimdir?
  10. Rifki kim?
  11. Arizadaki Rukiye kimdir?
  12. Arıza ihtiyar kim oynuyor?
  13. Ali Rıza bölüm başı kaç para alıyor?
  14. Arıza Nihan nasıl öldü?
  15. Arıza dizisi Ferit kimdir?
  16. Ariza dizisi neyi anlatiyor?
  17. Gökhan Akteke kimdir?
  18. Ali Rizanin annesi kimdir?
  19. Ariza Rukiye kac yasinda?

Arıza dizisinin başrol kadın oyuncusu kimdir?

Ayça Ayşin Turan (Halide Gürkan) İstanbul'un en büyük suç krallığının tahtında oturan Haşmet Gürkan'ın kızı Halide, Van'da doktor olarak çalışmakta, sade bir hayat sürmektedir.

Arıza karakteri kim?

Taksici Ali Rıza (Tolga Sarıtaş) ile Doktor Halide'nin (Ayça Ayşin Turan) yolları bir taksi macerasıyla kesişir ve farklı dünyanın iki insanı tehlikeli bir aşka yelken açar.

Arıza kimin hayatı?

ARIZA: ALİ RIZA ALTAY KARAKTERİ Ali Rıza Altay, İstanbul'un mahalle kültürünü yitirmemiş semtinde ailesiyle yaşayan bir taksi şoförüdür. Rahmetli babasından kalma, iki katlı ahşap evlerinde kız kardeşi Nihan ve annesi Rukiye ile birlikte yaşar.

Ariza rifki kim?

1977 yılı doğumlu olan ünlü oyuncu Fatih dokgöz Duygu dokgöz ile evlidir Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan dokgöz Sivas doğumludur.

Arıza Ali Rıza'nın annesi kimdir?

Ali Rıza Altay, İstanbul'un mahalle kültürünü yitirmemiş semtinde ailesiyle yaşayan bir taksi şoförüdür. Rahmetli babasından kalma, iki katlı ahşap evlerinde kız kardeşi Nihan ve annesi Rukiye ile birlikte yaşar.

Arıza oyuncuları kaç para alıyor?

Dizideki diğer karakterler olan ; Olgun Toker (Burak), Levent Can (Fuat), Murat Daltaban ( Muzaffer) bu oyuncuların ise bölüm başı 30.000 ile 35.000 bin tl aralığında bir rakam aldıkları düşünülmektedir.

Ariza dizisi ne anlatiyor?

ARIZA KONUSU Arıza; bir taksicinin, şehrin krallarıyla girdiği büyük savaşı ve bu amansız mücadelenin gölgesinde Halide ile yaşadıkları tehlikeli aşkın hikayesini anlatıyor.

Arızaya kim girdi?

Arıza'nın oyuncu kadrosunda; Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Kemal Burak Alper, Rüzgar Aksoy ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül ve Nursel Köse yer ...

Arıza oyuncuları Ferit kimdir?

Cankat Aydos'un Arıza dizisinde oynadığı Ferit karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Rifki kim?

Fatih Dokgöz Arıza Dizisi Rıfkı karakterine hayat vermektedir. ... 28 Haziran 1977 tarihinde dünyaya gelen başarılı oyuncu Duygu Dokgöz ile evlidir. Sivas doğumlu olan oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur.

Arizadaki Rukiye kimdir?

Tam adı: Yeşim Gül Akşar. , Ankara doğumlu. ... Ünlü tiyatro oyuncusu olarak tanıdığımız Yeşim Gül, sinema, televizyon ve seslendirme alanında da kariyerini sürdürmektedir. İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda görev yapmaktadır.

Arıza ihtiyar kim oynuyor?

Aksiyon dolu sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken Arıza, ihtiyar karakteriyle de konuşulmaya devam ediyor. Türkiye'yi karıştırmaya çalışan derin devletin başındaki İhtiyar, Amerikan ve İsrail istihbarat öğürtüne bağlı ve büyük plan kurucudur. Gerçek hayatta bu kadar kötü karaktere hayat veren kişi Nursel Köse'dir.

Ali Rıza bölüm başı kaç para alıyor?

Çukur dizisinin sevilen karakteri Aliço'yu canlandıran Rıza Kocaoğlu'nun Çukur dizisinde oynadığı her bölüm için 17 Bin TL aldığı biliniyor.

Arıza Nihan nasıl öldü?

Arıza 1. Bölümünde düğünü basan Burak ve adamlarıyla Ali Rıza ile taksiciler arasında kavga çıktı. Silahını doğrultan Burak, son anda aldığı darbe ile Ali Rıza yerine dans edenlerin üzerine ateş açtı. Nihan merminin göğsüne isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Arıza dizisi Ferit kimdir?

Cankat Aydos'un Arıza dizisinde oynadığı Ferit karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Ariza dizisi neyi anlatiyor?

ARIZA KONUSU Arıza; bir taksicinin, şehrin krallarıyla girdiği büyük savaşı ve bu amansız mücadelenin gölgesinde Halide ile yaşadıkları tehlikeli aşkın hikayesini anlatıyor.

Gökhan Akteke kimdir?

Dizi film oyuncusu. 1988, Kütahya doğumlu. Anadolu Üniversitesinde iktisat eğitimi alan Gökhan Akteke, dizilerde oynamaya 2015 yılında Karadayı dizisinde rol alarak başlamıştı. Sonra Paramparça, Diriliş Ertuğrul ve Baba Candır dizilerinde oynadı.

Ali Rizanin annesi kimdir?

İhtiyar karakterine hayat veren Nursel Köse, Ali Rıza ile sık sık görüşerek Balabanı bulmasını ister. Diğer yandan Ali Rıza'nın annesi olarak bildiğimiz Rukiye Anne Halide'ye içindeki beklettiği büyük sırrı anlatır.

Ariza Rukiye kac yasinda?

Tam adı: Yeşim Gül Akşar. , Ankara doğumlu.Hacettepe Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir.