Kıvanç Tatlıtuğ kolundaki dövmede ne yazıyor?

İçindekiler:

  1. Kıvanç Tatlıtuğ kolundaki dövmede ne yazıyor?
  2. Kıvanç Tatlıtuğ dövmesini sildirdi mi?
  3. Fahriye Evcen dövme sildirdi mi?
  4. Rihanna'nın Dövmesinde ne yazıyor?
  5. Demet Akalın sol kolundaki dövmede ne yazıyor?
  6. Oyunculukta dövme sorun olur mu?
  7. Fahriye Evcen'in dövmesi var mı?
  8. Angelina Jolie dövmeleri ne anlama geliyor?
  9. Rihanna eline ne yaptırdı?
  10. Gülben Ergenin kolundaki dövmede ne yazıyor?
  11. Yılan dövmesi ne anlama gelir?
  12. Hangi ünlülerde dövme var?
  13. Mankenlerde dövme olur mu?
  14. Birce Akalay'ın kaç dövmesi var?
  15. Angelina Jolie Dövmeleri hangi dil?
  16. Sak YANT anlamı nedir?
  17. Gülşen bilek dövmesi ne yazıyor?

Kıvanç Tatlıtuğ kolundaki dövmede ne yazıyor?

Sevdiği cümleleri yazan bir isimde yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ. Ünlü oyuncunun sol kolunda, "Beni sadece Allah yargılayabilir" anlamına gelen "Only Allah can judge me" yazıyor. 32 yaşındaki Tatlıtuğ'un diğer kolunda ise renkli bir ejderha dövmesi mevcut.

Kıvanç Tatlıtuğ dövmesini sildirdi mi?

Ancak çekim sırasında makyajla kapatılmasına gerek duyulmayan bu dövmelerin, yayınlanan bölümlerde olmaması dikkat çekiyor. Tatlıtuğ'un dövmelerinin, dizinin görüntüleri montajlanırken bilgisayarda silindiği öğrenildi.

Fahriye Evcen dövme sildirdi mi?

Neyse ki Tatlıtuğ, koluna başka dövmeler de ekledi! Fahriye Evcen: 90'ların en meşhur dövmelerinden olsa da, zamanla büyük bir klişeye dönüşen bu melek kanadı dövmeleri Fahriye Evcen'in sırtında sonsuza dek hatırlanacak... ... Cengiz Çolak'ın isteğine rağmen bu dövmeyi sildirmemesi ise evliliklerinin sonu oldu.

Rihanna'nın Dövmesinde ne yazıyor?

Sol kaburga Rihanna'nın neredeyse tüm inanç lisanlarından bir dövmesi var. Arapça dövmesinin anlamı ise 'Tanrıda erişilen özgürlük' manasına gelmekte. Ense ve sırt, bir gece Los Angeles'ta yaptırdığı ve sadece ensesinde bulunan yıldızları daha sonra New York'taki dövmecisine tamamlattırıp sırtına kadar uzatmış Riri.

Demet Akalın sol kolundaki dövmede ne yazıyor?

Son olarak sol eline Latince "vitae nunc tempus statuere" (Hayatın her anı bir karar zamanıdır) yazdıran Akalın, dövmesinin fotoğrafını twitter'da takipçileriyle paylaştı. Daha önce eline eski eşi Önder Bekensir'in adını yazdıran Akalın, bu dövmeyi de kapattıracağını açıkladı.

Oyunculukta dövme sorun olur mu?

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Twitter'da, dövmeli oyuncuları hedef alan ilginç açıklamalar yaptı. Rutkay, konuyla ilgili olarak "Oyuncu dövmesiz olmalı. İlla ki olacaksa münasip bir yerinde olmalı, görünmemeli... Çünkü oyuncu kendine ait değildir. Saçı, sakalı bile oynadığı role aittir" diye yazdı.

Fahriye Evcen'in dövmesi var mı?

Fahriye Evcen'in "Fallen Angel" tadında melek kanadı dövmesi! 90'ların en meşhur dövmelerinden olsa da, zamanla büyük bir klişeye dönüşen bu melek kanadı dövmeleri Fahriye Evcen'in sırtında sonsuza dek hatırlanacak...

Angelina Jolie dövmeleri ne anlama geliyor?

Angelina'nın sağ ön kolunda irade gücü anlamına gelen arapça yazılı bir dövme vardır. ... N11 ° 33 ′ 00 ″ E104 ° 51 ′ 00 ″ – Kamboçya dövmesi en büyük oğlu Maddox'a adanmıştır. N09 ° 02 ′ 00 ″ E038 ° 45 ′ 00 ″ – İkincisi kızı Zahara için Etiyopya'yı temsil eder.

Rihanna eline ne yaptırdı?

Sağ eline Yeni Zelandalı yerlilere ait geleneksel Maori dövmesi yaptıran Rihanna, acı içindeki görüntülerini sevenleriyle paylaştı. Modern dövmeler iğne makineleriyle yapılırken Maori dövmelerinde ise heykeltıraş kalemi, mürekkep renklendirici ve çekiç kullanılıyor.

Gülben Ergenin kolundaki dövmede ne yazıyor?

Ceyda Ateş daha sonra da sevgilisinin ve kendi burcu olan aslanı parmağına dövme olarak yaptırdı. Gülben Ergen koluna gülen surat ve kulağına da nota dövmesi yaptırdı.

Yılan dövmesi ne anlama gelir?

Yılan dövmesinin anlamı Çünkü su şifa, temizlik ve arındırma sembolüdür . Yunan efsanesinde yılanlar, ilacın ünlü tanrısı olan şifa veren ve rejeneratif güçler vermeyi kabul eden Asclepius'la ilişkilir yani sağlık ve şifa sembolüdür.

Hangi ünlülerde dövme var?

Ünlülerin Vücutlarına İşleyerek Ölümsüzleştirdiği Dövmeler ve Onlar İçin Anlamları
  1. Miley Cyrus'un 'LOVE' dövmesi: ...
  2. Johnny Depp'in '3' dövmesi: ...
  3. Ariana Grande'nin hilal dövmesi: ...
  4. Demi Lovato'nun 'Stay Strong' (Güçlü kal) dövmesi: ...
  5. Lady Gaga'nın fare dövmesi: ...
  6. Kesha'nın gökkuşağı dövmesi: ...
  7. Jessica Alba'nın nilüfer dövmesi:
Daha fazla öğe...

Mankenlerde dövme olur mu?

Tatiana Marinescu: Dünyada hiçbir ünlü modelde dövme yoktur. Çünkü modeller yüzü ve vücudu ile para kazanır. Dövmeli modeller daha çok konsept tanıtımlarda kullanılır. Dolayısı ile bu bir avantaj değil dezavantajdır.

Birce Akalay'ın kaç dövmesi var?

Birce Akalay, Episode dergisinin kapağını süsledi. Dövmeleri dikkat çeken Akalay, “Toplam 7 dövmem var. Oyuncu olmasaydım daha çok yaptırırdım. Bütün dövmelerin bir anlamı ve hepsinin vücudumda bir kordinasyonu var” şeklinde konuştu.

Angelina Jolie Dövmeleri hangi dil?

Angelina Jolie'nin dövmesi, Kamboçya'da kullanılan Khmer dilinde bir dua. Jolie, dövmeyi kendisini ve evlatlık edindiği Kamboçyalı oğlu Maddox'u kötülüklerden koruması için yaptırmış.

Sak YANT anlamı nedir?

Kelime anlamı olarak Sak – “dokunmak” veya “dövme” anlamına gelir ve Yantanlamı “Yantra”. Aslen Sanskritçe “YANTRA” kelimesinden türetilmiştir. Kutsal olduğuna inanılan geometrik tasarımlardır. Geleneksel olarak bambu bir çubuğa eklenen iğne ile keşişler tarafından yapılan dövmelerdir.

Gülşen bilek dövmesi ne yazıyor?

GÜLŞEN. 40 yaşındaki ünlü şarkıcı, "Varoluşun kendisini seviyorum" diyerek, bileğine ilahi aşkı simgeleyen "her şey aşktan" yazan dövmesini yaptırdı.