Kadın cinsel organı anlamı nedir?

İçindekiler:

  1. Kadın cinsel organı anlamı nedir?
  2. Rüyada kadın vajinası görmek nedir?
  3. Rüyada iç organlarını görmek ne demek?
  4. Pubis kemiği nerede?
  5. Rüyada eşimin cinsel organını görmek ne demek?

Kadın cinsel organı anlamı nedir?

Vajina ya da vajen, kadın cinsel organı. Vajina girişi ile başlayan ve uç kısmında rahim ağzının yer aldığı içi boş silindir şeklinde ve normal halde yaklaşık 7-10 santimetre uzunluğunda, 3 santimetre genişliğinde bir yapıdır.

Rüyada kadın vajinası görmek nedir?

Rüyada kadının tenasül uzvunu, vajinasını görmek, sıkıntı ve mihnet işinde bulunan kimsenin üzüntü ve kederden kurtulmasına, ihtiyaçlı kimsenin ihtiyacını gidermesine, bekar için evlenmeye, yola gitmeye, şirket kurmaya, sırları açıklamaya, madenlere ve gizli şeylere muttali olmaya işarettir.

Rüyada iç organlarını görmek ne demek?

Rüyada İç Organlarını Görmek Rüyada iç organların görülmesi o kişinin hastalanacağına delalet eder. Rüya sahibinin uğursuzluk ve şanssızlık yaşayacağı, kötü günlerden geçeceği, bu nedenle eve kapanacağı ve yatağından çıkmayacağı anlamına gelir.

Pubis kemiği nerede?

Omurganın en alt kısmında sakrum ile femur arasında karşılıklı çift olarak bulunur. Belli başlı üç isim üzerinden ele alınmış kemiklerin bir araya gelmesi neticesinde oluşmuş bir kemik olduğunu söylemek mümkün. Bu kemikler ilium, iskium ve pubis olarak bilinmektedir.

Rüyada eşimin cinsel organını görmek ne demek?

Rüyada eşinin erkek cinsel organını görmek, çoğu zaman eşiniz ile olan ilişkinizdeki olumlu gelişmelere işaret eder. Bu doğrultuda eşinizle aranızdaki muhabbeti artması, varsa aranızdaki kırgınlıkların kısa zamanda sona ermesi beklenir.