E devlet seyahat izin belgesi nasıl doldurulur?

İçindekiler:

  1. E devlet seyahat izin belgesi nasıl doldurulur?
  2. Seyahat izin belgesi nasıl alınır örnek?
  3. E Devlet'ten seyahat izni nasıl alınır?
  4. Şehirlerarası seyahat izni nasıl alınır?
  5. Cenaze için nasıl izin alınır?

E devlet seyahat izin belgesi nasıl doldurulur?

e-Devlet'e T.C. Kimlik Numarası ve şifre ile giriş yapılmasının ardından İçişleri Bakanlığı bölümünde yer alan e-Başvuru kısmına girilir. Belge türünde Seyahat İzin İşlemleri seçilir ve form doldurulur.

Seyahat izin belgesi nasıl alınır örnek?

Seyahat İzin Belgesi başvuruları e-Devlet üzerinden alınıyor. Bu belge Alo 199 iletişim hattı üzerinden de talep edilebiliyor. T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile e-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra açılan sistem üzerinden yeni başvuru linkine tıklayınız.

E Devlet'ten seyahat izni nasıl alınır?

E-devlet ekranından seyahat izin belgesi almak için öncelikle T.C kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılıyor. Giriş yapmanın ardında İçişleri Bakanlığı bölümünde yer alan “e - Başvuru” kısmına giriliyor. Seçenekler arasından “Seyahat İzin İşlemleri” seçilerek form dolduruluyor.

Şehirlerarası seyahat izni nasıl alınır?

Seyahat İzin Belgesi almak isteyenler ya e Devlet başvurusu ya da ALO 199 iletişim hattı üzerinden başvuru yapabiliyor. T.C. kimlik numarası ve şifre ile e-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra açılan sistem üzerinden yeni başvuru linkine tıklanıyor.

Cenaze için nasıl izin alınır?

Kendisi veya eşinin, vefat eden birinci derece yakınının ya da kardeşinin cenazesine katılmak için veya cenaze nakil işlemine refakat etmek amacıyla herhangi bir cenaze yakınının e-Devlet kapısındaki İçişleri Bakanlığına ait e-Başvuru veya ALO 199 sistemleri üzerinden yapacakları başvurular sistem tarafından vakit ...