Mehmet şef hangi restoranda çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Mehmet şef hangi restoranda çalışıyor?
  2. Somer Sivrioğlu Avustralyalı mı?
  3. Mehmet şef eli ne oldu?
  4. Master Şef Mehmet Yalçınkaya nerede çalışıyor?
  5. Somer şefin lokantası var mı?
  6. Mehmet Yalçınkaya ne mezunu?
  7. Mehmet Şef sol eli parmakları ne oldu?
  8. Mehmet Yalçınkaya hangi otelde çalışıyor?
  9. Mehmet şef sol eli parmakları neden yok?
  10. Şef Mehmet Yalçınkaya hangi otelde çalışıyor?

Mehmet şef hangi restoranda çalışıyor?

Ouzo Roof Restaurant, geleneksel Türk mutfağına modern yorumlar katan Mehmet Yalçınkaya'nın şefliğinde Akdeniz mutfağından seçkin bir menüye sahiptir. A la carte yemek servisimiz, 12:00'den başlayarak gece 00:00´a kadar sürmektedir. Ouzo Roof'a Fener Kalamış caddesindeki konumu sayesinde kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Somer Sivrioğlu Avustralyalı mı?

1971'de İstanbul'da dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, 1996 yılına kadar Türkiye'de kaldı. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldu, daha sonra master yaptı. 24 yaşında iken 1995 senesinde Yüksek Lisans yapmak ve akademik kariyer için Avustralya'ya gitti.

Mehmet şef eli ne oldu?

Mehmet Şef'in, sol elini sürekli cebinde tutmasının tecrübeye dayanan acı bir hikayesi var. Parmaklarını yıllar önce kıyma makinesine kaptıran Mehmet Yalçınkaya, geçirdiği kaza sonrası 3 parmağını kaybetmiş.

Master Şef Mehmet Yalçınkaya nerede çalışıyor?

Farklı tatları harmanlamak anlamına gelen Fusion Mutfak üzerine çalışan Mehmet Şef, bu akımın ülkemizdeki en iyi temsilcilerinden biri. Şimdi de İstanbul'da Wyndham Grand İstanbul adlı lüks otelin şefliğini yapan Mehmet Yalçınkaya misafirlerine farklı lezzetler sunuyor.

Somer şefin lokantası var mı?

'' Efendy " Restaurant - Chef Somer Sivrioğlu. Açtığı "Efendy" restoranlar zincirinde, Avustralya'lılara Türk yemeklerini ezberleten Chef Sivrioğlu'nun, Cate Blanchette ve Russel Crowe gibi pek çok ünlü tutkunu var.

Mehmet Yalçınkaya ne mezunu?

Eğitimini İstanbul Yemek Akademisi İnsan Anatomisi ve Sindirim Sistemi Bölümü'nde tamamladı. Amerika Birleşik Devletlerinde yayınlanan ünlü gurme dergisi Culinary'de Trend Chef olarak spesiyalleri ve biyografisi yayınlandı.

Mehmet Şef sol eli parmakları ne oldu?

Mehmet Şef'in, sol elini sürekli cebinde tutmasının tecrübeye dayanan acı bir hikayesi var. Parmaklarını yıllar önce kıyma makinesine kaptıran Mehmet Yalçınkaya, geçirdiği kaza sonrası 3 parmağını kaybetmiş.

Mehmet Yalçınkaya hangi otelde çalışıyor?

Mehmet YALÇINKAYA - Executive Director - Wydham Grand Kalamış Marina Hotel | LinkedIn.

Mehmet şef sol eli parmakları neden yok?

Bu sorunun altından, herkesin takdirle okuyacağı bir başarı öyküsü çıktı. Mehmet Şef'in, sol elini sürekli cebinde tutmasının tecrübeye dayanan acı bir hikayesi var. Parmaklarını yıllar önce kıyma makinesine kaptıran Mehmet Yalçınkaya, geçirdiği kaza sonrası 3 parmağını kaybetmiş.

Şef Mehmet Yalçınkaya hangi otelde çalışıyor?

Mesleğe 1988 yılında başlayan ve üst düzey tesislerde görev alan Mehmet Yalçınkaya, Dünya Aşçılar Olimpiyat'larında 2008 yılında dünya üçüncülüğü ve 2014 yılında da dünya ikinciliği almış bir şef. 2009 yılı itibarıyla Katar, İtalya, Fransa, Almanya ve Yunanistan'da çalışmalarını sürdüren Yalçınkaya artık Wyndham Grand ...