2021 Lise telafi eğitimi ne zaman?

İçindekiler:

  1. 2021 Lise telafi eğitimi ne zaman?
  2. Telafi eğitimi bitti mi?
  3. Telafi eğitime nasıl başvurulur?
  4. Telafi eğitimi ne kadar sürecek 2021?
  5. Telafide bende varim nasil Basvurulur?
  6. Telafi eğitimi ne?
  7. Telafide bende varim haftada kac saat?

2021 Lise telafi eğitimi ne zaman?

21 Haziran-2 Temmuz'da başvuru yapılabilecek telafi eğitimi programı, 5 Temmuz-31 Ağustos'ta düzenlenecek.

Telafi eğitimi bitti mi?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların kapanacağı tarihi açıkladı. Okullar 2 Temmuz tarihine kadar devam edecek ancak 5 Temmuz'dan itibaren “telafi” kapsamında 31 Ağustos'a kadar okullar açık olacak.

Telafi eğitime nasıl başvurulur?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) telafi eğitimi programına, 21-Haziran-2 Temmuz arasında https://telafidebendevarim.meb.gov.tr adresinde yer alan bilgilere göre başvuru yapılabilecek.

Telafi eğitimi ne kadar sürecek 2021?

Telafi eğitim yapılan açıklamaya göre okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim ve özel eğitim okullarında öğrenim gören öğrenciler için 5 Temmuz - 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. Yapılacak olan eğitimde bilimsel, sosyal, kültürel, sportif faaliyetlere ve etkinliklere yer verilecek.

Telafide bende varim nasil Basvurulur?

"TELAFİDE BEN DE VARIM" PROGRAMI BAŞVURU TARİHLERİ Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) telafi eğitimi programına, 21-Haziran-2 Temmuz arasında https://telafidebendevarim.meb.gov.tr adresinde üzerinden başvuru yapılabilecek.

Telafi eğitimi ne?

Yüz yüze yapılamayan eğitim nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) telafi eğitim programı yapacak. Zorunlu olmayan telafi eğitim, öğrencilerin sosyalleşmesini ve pandemi dönemindeki olumsuz etkilerden uzaklaşmasını hedefliyor.

Telafide bende varim haftada kac saat?

“Soru 34: Bu faaliyetlerde öğretmen ve idareciler kaç saat ek ders ödenebilecektir? Cevap: Faaliyetlerde görevlendirilen idareci ve öğretmenlerden alanı atölye, laboratuvar ve kurs öğretmenliği olanlara haftada 44, diğer öğretmenlere haftada 30 saate kadar ek ders ödenebilecektir.” Cevabı verilmiştir.