5664 ne kadar ücret alıyor?

İçindekiler:

  1. 5664 ne kadar ücret alıyor?
  2. 5664 Hasar nasıl sorgulanır?
  3. 5664 şase no ile sorgulama nasıl yapılır?
  4. Şase no nereden sorgulanır?
  5. Şase no ile km sorgulama nasıl yapılır?
  6. Bir aracın kaç kez el değiştirdiği nasıl öğrenilir?
  7. Tramerden araç sorgulama nasıl yapılır?
  8. Şase no ile ne yapılabilir?

5664 ne kadar ücret alıyor?

5664 güvenli, kolay ve hızlı sigorta sorgulama yapılabilen bir mobil servis sistemidir. 5664 ile kaza, hasar, poliçe, tutanak, mağdur, değişen parça ve araç detay sorgulamaları hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabilir. Sorgulama ücreti tüm vergiler dahil 11,00 TL'dir.

5664 Hasar nasıl sorgulanır?

Ücretlendirmeler tüm operatörler için sorgulama başına 11 TL' dir. Plakayı yazın, TURKCELL, TÜRK TELEKOM, VODAFONE 5664'e gönderin. Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi anında cebinize gelsin.

5664 şase no ile sorgulama nasıl yapılır?

Her SMS sorgulaması için kullandığınız operatör fark etmeden 8,50 TL ücret alınmaktadır. Şase numarası ile sorgulama: 'Şaseden hasar sorgulama' için 'HASAR' yazıp boşluk bırakıp 'S' yazıp 'ŞASE NUMARASI' girilir ve 5664'e SMS atılır.

Şase no nereden sorgulanır?

Şase Numarası Nereden Öğrenilir? Şase numarası öğrenilen yerler şu şekilde sıralanır: Kişi araç ruhsatı üzerinde yer alan şase numarası başlığının karşısından direk olarak şase numarasını görür. Ruhsat yoksa araca ait sigorta poliçesi üzerinden şase numarası öğrenilir.

Şase no ile km sorgulama nasıl yapılır?

Araç kilometresini internetten veya SMS yoluyla, şasi numarası ve plaka bilgileriyle sorgulayabilirsiniz:
  1. PTT Kilometre ve Muayene Sorgulama sayfasından.
  2. 5664'e SMS göndererek.

Bir aracın kaç kez el değiştirdiği nasıl öğrenilir?

PLAKADAN ARACIN KAÇ EL DEĞİŞTİRDİĞİ NASIL SORGULANIR? İkinci el araç satın almayı niyet eden vatandaşların satın alacakları aracın kendilerinden önce kaç kez el değiştirdiğini SMS ile öğrenmeleri mümkün. Bunun için Detay boşluk plakayı yazıp 5664'e mesaj atmanız yeterli.

Tramerden araç sorgulama nasıl yapılır?

Sadece plakayı yazıp 5664'e gönderdiğinizde plaka sahibi aracın kazaya karışıp karışmadığını, kaza yaptıysa kaza tarihini ve hasar tutarını öğrenirsiniz. Eğer aracın hasar kaydını şasi numarası ile öğrenmek istiyorsanız HASAR S yazıp boşluk bıraktıktan sonra 5664'e göndererek hasar kaydını öğrenebilirsiniz.

Şase no ile ne yapılabilir?

Diğer adı VIN (Vehicle İdentification Number) yani araç tanımlama numarası olan şasi numarası, araç hasar durumundan, uygun yedek parça bulmak için, trafik ve kasko yaptırmaktan plaka işlemlerine kadar pek çok alanda kullanılır.