Abdullah Uçmak kaç yılı kaldı?

İçindekiler:

  1. Abdullah Uçmak kaç yılı kaldı?
  2. Ibrahim Tatlisesi vuran kisi nereli?
  3. İbrahim Tatlıses nerede vuruldu?
  4. Hasan Bora kimlerin Menajeri?
  5. Hasan Bora mezarı nerede?
  6. İbrahim Tatlıses ne hastalığı geçirdi?

Abdullah Uçmak kaç yılı kaldı?

Tatlıses'e saldırı davasına bakan İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi, sanık Abdullah Uçmak'ın da aralarında bulunduğu 12 sanığa, 3 yılla 36 yıl arasında değişen hapis cezaları vermişti.

Ibrahim Tatlisesi vuran kisi nereli?

İbrahim Tatlıses
Doğum adıİbrahim Tatlı
Doğum Şanlıurfa, Türkiye
TarzlarTürk Halk Müziği · Arabesk
MesleklerŞarkıcı · besteci · söz yazarı oyuncu · yönetmen · albüm-film yapımcısı · sunucu · iş adamı
8 satır daha

İbrahim Tatlıses nerede vuruldu?

Tatlıses, 'de "İbo Show" programının çekimlerine katıldıktan sonra asistanı Buket Çakıcı ile İstanbul Maslak'taki Nurol Plaza'dan çıktığı sırada beş kişinin silahlı saldırısına uğramış ve uzun namlulu silahlarla başının sağ tarafından vurularak ağır yaralanmıştı.

Hasan Bora kimlerin Menajeri?

İbrahim Tatlıses'in de bir dönem menajerliğini yapan 66 yaşındaki HASAN Bora, sabaha karşı evinde geçirdiği beyin kanaması sonucu hayata gözlerini yumdu. 1 çocuk babası Bora'nın cenazesi yarın Akkapı Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Hasan Bora'nın ismi İbrahim Tatlıses'in vurulmasından sonra da gündeme gelmişti.

Hasan Bora mezarı nerede?

İbrahim Tatlıses'in de bir dönem menajerliğini yapan 66 yaşındaki HASAN Bora, sabaha karşı evinde geçirdiği beyin kanaması sonucu hayata gözlerini yumdu. 1 çocuk babası Bora'nın cenazesi yarın Akkapı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

İbrahim Tatlıses ne hastalığı geçirdi?

AMELİYAT OLDU İbrahim Tatlıses'in, damar tıkanıklığı nedeniyle geçen hafta ameliyat masasına yattığı öğrenildi. Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde operasyon geçiren ünlü sanatçıya stent takıldı.