TC no ile ssk sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. TC no ile ssk sorgulama nasıl yapılır?
  2. SSK dökümü nasıl sorgulanır?
  3. Başka birinin sigortalı olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
  4. SSK Hizmet Dökümü nereden alınır?
  5. Sağlık güvencem olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
  6. E devletten SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
  7. TC kimlik numarasını nasıl bulabilirim?
  8. Kişinin TC sinden neler yapılır?

TC no ile ssk sorgulama nasıl yapılır?

E-SGM üzerinden;Bu sistemde sizden şifre yerine TC kimlik numaranız, cilt numaranı, doğum iliniz gibi kimlik bilgileriniz istenecektir. Kimlik bilgilerinizi girdikten sonra açılan sayfadan SSK sigorta sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

SSK dökümü nasıl sorgulanır?

SGK'nın http://e.sgk.gov.tr adresine giriş yaptıktan sonra sayfada 'vatandaş' sekmesini kullarak "Emekli Aylığı ve İkramiye Hesaplama" kısmını bularak hangi sigorta koluna bağlı çalışıyorsanız ilgili ekrandan sorgulama yapabilirsiniz.

Başka birinin sigortalı olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait Alo 170 hattını arayarak sigorta sorgulaması yapabilirsiniz. Numarayı çevirdikten sonra bir çağrı merkezi çalışanına yönlendirileceksiniz.

SSK Hizmet Dökümü nereden alınır?

SGK hizmet dökümü belgesini herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumuna giderek veya internet üzerinden e-Devlet sistemi ile alabilirsiniz.

Sağlık güvencem olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

E-devlet sistemine şifreniz ya da mobil imzanız ile giriş yaptıktan sonra sağ üstte yer alan arama kutucuğuna "GSS Borç Dökümü" yazarak arama yaptığınızda karşınıza ilk çıkan Genel Sağlık Sigortası Tescil ve Prim Borcu Sorgulama linkine tıklayarak sorgulama sayfasına ulaşabilirsiniz.

E devletten SGK hizmet dökümü nasıl alınır?

– Öncelikle e-Devlet içinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu sayfasına girin. – Burada çıkan seçenekler arasında “4A Hizmet Dökümü” seçeneğini bulup girin. – Kısa yol için bu linke tıklayabilirsiniz. – Linke tıkladıktan sonra karşınıza kimlik doğrulama sayfası çıkacaktır.

TC kimlik numarasını nasıl bulabilirim?

Vatandaşlar T.C Kimlik numarasını öğrenebilmesi için www.nvi.gov.tr sitesini ziyaret edebilir ya da ilçe nüfus müdürlüklerine başvuru yapabilir. T.C. Kimlik Numarası 11 basamaktan oluşan bir numaradır. Son iki rakamı doğrulama sayısıdır.

Kişinin TC sinden neler yapılır?

Bir kişinin internet ortamında sadece TC kimlik numarasını kullanarak o kişiyle ilgili yüzlerce bilgiye ulaşılabiliyor. Örneğin bir kurumun internet sitesinin ilgili kısmına yazılacak TC Kimlik numarası ile o kişinin adı, soyadı, doğum tarihi gibi bilgilere erişilebiliyor.