Yurtiçi Kargo Pazartesi çalışıyor mu?

İçindekiler:

  1. Yurtiçi Kargo Pazartesi çalışıyor mu?
  2. Kargolar öğle arası verir mi?
  3. Yurtiçi Kargo bugün tatil mi?
  4. Yurtiçi Kargo yasakta çalışıyor mu?
  5. MNG Kargo öğle tatili var mı?

Yurtiçi Kargo Pazartesi çalışıyor mu?

Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma Hafta içi günlerde Sabah 09:00 ile 18:00 arasında. ... Hafta sonu olan Cumartesi günü saat 09.00'dan 13.00 kadar standart işleyişimize devam ettirmekteyiz bu saatten sonrada yani 13.00-17.00 saatlerinde kargo kabul ve teslim işlemleri şubelerimizden yapılmaktadır.

Kargolar öğle arası verir mi?

Genel itibariyle bu müdürlüklerin çalışma saati 09:00 ile 19:30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz. Ancak kargolarınız dağıtıma çıkmamakla birlikte, şayet şubeye teslimatı yapılmış ise bizzat gidip kendiniz teslim alabilirsiniz. Harici olarak diğer PTT kargo şubeleri hafta sonu hizmet vermezler.

Yurtiçi Kargo bugün tatil mi?

Yurtiçi Kargo saat kaçta açılıyor: Kargo şirketi Yurtiçi Kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık ve dağıtım yapıyor. ... PTT Kargo çalışma saatleri nedir, kapanmada PTT kargo açık mı?: PTT kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık olarak haftaiçi ve Cumartesi saatlerinde çalışıyor.

Yurtiçi Kargo yasakta çalışıyor mu?

– Ürün ve/veya malzemelerin nakliyesinde ya da lojistiğinde (kargo dahil), yurt içi ve yurt dışı taşımacılık, depolama ve ilgili faaliyetler kapsamında görevli olanlar, ... – Kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları yasaktan muaf tutuluyor. Sokağa çıkma yasağında kargolar dağıtım yapabilecek.

MNG Kargo öğle tatili var mı?

MNG Kargo'nun hafta içi çalışma/mesai saatleri incelendiğinde; sabah saat 8:30 saatlerinde açılmaktadır ve akşam ise 18:00 saatlerinde kapanmaktadır. MNG Kargo'nun hafta sonu çalışma/mesai saatleri de; cumartesi günleri sabah saat 8:30'da açılış yapmaktadır, öğle saat 14:00'da kapanış yapmaktadır.