Kredi kartı taksit sayısı kaç oldu?

İçindekiler:

  1. Kredi kartı taksit sayısı kaç oldu?
  2. Ziraat Bankası kredi kartı kaç taksit yapıyor?
  3. Kuyumda kaç taksit?
  4. Mobilyada taksit sayısı kaç oldu?
  5. Beyaz eşyada taksit sayısı kaç oldu?
  6. Bilgisayara kaç taksit yapılıyor 2021?
  7. Beyaz eşyada taksit sayısı kaça düştü?
  8. Beyaz eşyaya kaç taksit yapılıyor 2021?
  9. Beyaz Eşya kaç taksit 2021?
  10. Kredi kartında nelere taksit yok?
  11. Kredi kartından taksitli alışveriş nasıl olur?
  12. Bilgisayar kaç taksit olacak?
  13. Vatan Bilgisayar kaç taksit?

Kredi kartı taksit sayısı kaç oldu?

BDDK, kredi kartı harcamalarında taksit sayılarını sınırlandırdı. Yeni düzenlemeye göre, mobilya ve beyaz eşyada taksit sayıları 12 aydan 9 aya indirilirken kuyum harcamalarında ise 6 ay olan azami taksit sayısı 3 aya düşürüldü. TV alımında fiyatı 5 bin TL ve üzerinde olanlar için taksit 4 ay oldu.

Ziraat Bankası kredi kartı kaç taksit yapıyor?

Bireysel Bankkartların kredi kartı özelliği ile yapılan 100 - 5.000 TL aralığındaki işlemler, yasal taksit sınırları çerçevesinde azami 6 aya kadar faizsiz olarak sonradan taksitlendirilebilecektir.

Kuyumda kaç taksit?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, kredi kartı taksit sayılarında düzenlemeye gitti. Buna göre basılı ve külçe halinde olmayan kuyumla ilgili harcamalarda taksit sayısı 6 aydan 3 aya indirildi.

Mobilyada taksit sayısı kaç oldu?

BDDK'dan yapılan açıklamaya göre, kredi kartlarında taksitlendirme sürelerinin, basılı ve külçe halinde olmayan kuyumla ilgili harcamalarda 6 aydan 3 aya, mobilya ve elektrikli eşya alımlarında 12 aydan 9 aya indirilmesine karar verildi.

Beyaz eşyada taksit sayısı kaç oldu?

Son dakika: Kredi kartı taksit süreleriyle ilgili yeni düzenleme yapıldı. Buna göre, taksit sayıları mobilya ve beyaz eşyada 12 aydan 9 aya, altında 6 aydan 3 aya düşürüldü. 5 bin liranın üzerindeki televizyonlarda taksit imkanı ise 4 ay oldu.

Bilgisayara kaç taksit yapılıyor 2021?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK) taksitlendirmeyi düzenleyen yönetmeliğine göre taksit sayısı Beyaz Eşya alışverişlerinde en fazla 9 ay, Elektronik Eşya alımlarında 4 ay, Bilgisayar ürünlerinde en fazla 12 ay ve Tablet alımlarında 6 ay olarak uygulanır. 5000 TL altı Televizyon alış verişlerinde 9 ay, ...

Beyaz eşyada taksit sayısı kaça düştü?

BDDK, kredi kartı harcamalarında taksit sayılarını düşürdü. Buna göre, mobilya ve beyaz eşyada taksit sayıları 12 aydan 9 aya indirilirken kuyum harcamalarında ise 6 ay olan azami taksit sayısı 3 aya düşürüldü.

Beyaz eşyaya kaç taksit yapılıyor 2021?

1-30 Eylül 2021 döneminde Axess üye işyerlerinde Beyaz eşya, Küçük Ev Aleti ve Bilgisayar ve fiyatı 3500 Türk Lirasına kadar olan televizyon alımlarında en fazla 12 taksit, elektronik eşya alımlarında (Video, kamera, ses sistemleri, fiyatı 3.500 Türk lirasının üzerinde olan televizyon vb) 4 ay, tablet alımlarında 6 ay ...

Beyaz Eşya kaç taksit 2021?

Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve elektrikli ev aletleri gibi elektrikli eşya satışları ve mobilya satışlarında daha önce 18 olan taksit sayısı sınırı 12'yi geçemeyecek.

Kredi kartında nelere taksit yok?

Kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek kuyum, telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve, yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin ...

Kredi kartından taksitli alışveriş nasıl olur?

Kredi kartı taksitli alışveriş mantığı, yapılan taksitlialışveriş tutarının tamamının” kredi kartının limitinden düşülerek, aylık taksitler şeklinde ödenmesi ve ödeme yapılan tutar kadar kredi kartı limitinin açılması şeklinde ifade edilebilir.

Bilgisayar kaç taksit olacak?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK) taksitlendirmeyi düzenleyen yönetmeliğine göre taksit sayısı Beyaz Eşya alışverişlerinde en fazla 9 ay, Elektronik Eşya alımlarında 4 ay, Bilgisayar ürünlerinde en fazla 12 ay ve Tablet alımlarında 6 ay olarak uygulanır. 5000 TL altı Televizyon alış verişlerinde 9 ay, ...

Vatan Bilgisayar kaç taksit?

Vatan Bilgisayar'dan yapacağınız elektronik alışverişlerinizde faizsiz 3 ay, 6 ay, 10 ay, 12 ay ve 24 ay taksit fırsatı sunar.