Butik otel kavramı nedir?

İçindekiler:

  1. Butik otel kavramı nedir?
  2. Butik otel özellikleri nelerdir?
  3. Küçük otellere ne denir?
  4. Bir tatil köyünde neler bulunur?
  5. Butik üretim ne demek?

Butik otel kavramı nedir?

Butik oteller az odası bulunan fakat 5 yıldızlı otellerden daha konforlu tatil imkanı sağlayan otel çeşitleridir. ... Dekorasyonu ve tasarımı kendine özgü olan otel çeşitleridir.

Butik otel özellikleri nelerdir?

Bozcaada, Alaçatı, Kapadokya, Kalkan gibi destinasyonlarda sayıca daha fazla olan butik otellerin genellikle şu özelliklere sahip olduğunu görebilirsiniz:
  • Ücrete dahil oda kahvaltı veya açık büfe kahvaltı
  • Ufak ve şirin bir otel havuzu.
  • Şık ve memnun edici detaylara sahip oda.
  • Müşteri memnuniyeti.
Daha fazla öğe...

Küçük otellere ne denir?

Hostel Nedir?: Şehir merkezinde ya da şehir dışında düşük bütçeli konaklama sağlayan ve kalabalık grupların bir arada kaldığı genellikle ranzalı yataklara sahip tesis türüdür. Ucuz konaklama fırsatı sağlayan hosteller küçük oteller kategorisindedir.

Bir tatil köyünde neler bulunur?

Tatil köyleri içerisinde oteller ve villalar yer alabilir. Bazı tatil köylerinde Aquapark, sauna, türk hamamı, kapalı yüzme havuzu, animasyon, tenis kortu, basketbol sahası, futbol sahası, buhar odası, yabancı restoranlar (Çin, Fransız, İtalyan gibi), bar, disco, sahil, su sporları bulunur.

Butik üretim ne demek?

Butik üretimler; yoğun emek sonucunda sınırlı miktarda gerçekleştirilen üretimlerdir. Butik üretimler marka olarak pazara çıkmışlarsa, yasal işlemler mutlaka yapılmış, ürünleri kayıt altında, Tarım Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı denetiminde olduğu unutulmamalıdır.