Yay burcu olanlar hangi ayda?

İçindekiler:

  1. Yay burcu olanlar hangi ayda?
  2. Yay burçlarının özellikleri nelerdir?
  3. Yay burcu hangi burç?
  4. Yay burcu kadını hangi burçlarla anlaşır?
  5. Ay ne zaman Aslan burcunda 2021?
  6. Ay ne zaman Akrep burcunda 2021?

Yay burcu olanlar hangi ayda?

Yay burcunda doğan kişilerin doğum tarihleri ise 22 Kasım ile 21 Aralık tarihleri arasında olmaktadır. Bu tarihler arasında doğan kişilerin burçları Yay olmaktadır.

Yay burçlarının özellikleri nelerdir?

Yay burcu insanları içtenlikleri ve iyimser yaşam görüşleri ile tanınırlar. Gençliklerinde dikkatsiz, heyecanlı ve geleneklere aykırı davranışlar içinde olsalar da, geçmiş yanılgılarından en çok ders alan kişiler bu burçtan çıkar. Özgürlüklerine aşırı düşkün, patavatsızlık derecesinde pratik insanlardır.

Yay burcu hangi burç?

Son yıllarda araştırılan ve merak edilen burçlardan birisi de yay burcudur. Yay burcu 22 Kasım ile 21 Aralık ayları arasını kapsamaktadır. Bu günlerde doğan kişiler yay burcu olarak kabul edilebilir.

Yay burcu kadını hangi burçlarla anlaşır?

Yaylar dostluğa ve arkadaşlığa oldukça önem verirken ateş elementinin ardından hava grubundan olan burçlarla da iyi anlaşabiliyor. Bu nedenle yay burcu kadınlarının ikizler, terazi ve kova burçlarıyla iyi ilişkileri olabiliyor.

Ay ne zaman Aslan burcunda 2021?

Aslan Yeniayı; 8 Ağustos 2021 İstanbul'a göre 16.49'da Aslan burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Bu Yeni Ay aslında dolunay gibi, etkisi çok güçlü ve sarsıcı olacak.

Ay ne zaman Akrep burcunda 2021?

Akrep burcu için 2021 Nisan ayı içerisinde öne çıkanlar 26 Nisan'da burcunuzda dolunay! Bu dolunay ruhunuza dokunacak. İç dünyanızı derinden etkileyecek bir dolunay olduğunu söyleyebiliriz. Kendi duygularınızı ve zihninizi düzgün yönetebilmeniz bu dolunayda çok önemli olacak.