Aloe vera siyah nokta maskesi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Aloe vera siyah nokta maskesi nasıl yapılır?
  2. Aloe vera karma cilde nasıl uygulanır?
  3. Aloe vera ile cilt maskesi nasıl yapılır?
  4. Evde kendimiz nasıl yüz maskesi yapabiliriz?
  5. Bal yüzde ne kadar kalmalı?
  6. Yüze bal sürmek ne işe yarar?
  7. Bal limon maskesi hergün yapılır mı?

Aloe vera siyah nokta maskesi nasıl yapılır?

Aloe vera ile siyah noktalardan kurtulun! Aloe veranın içinde bulunan jel kıvamındaki sıvıyı çıkartın. Siyah noktalarınızın üzerine sürün ve hafifçe masaj yapın. Yaklaşık 15 dakika sonra durulayabilirsiniz. Bu kürü haftada en az 2 kere uygulamanızı tavsiye ederiz.

Aloe vera karma cilde nasıl uygulanır?

3. Karma ciltler için aloe vera jel maskesi Bir blender'ın içerisine 4 yemek kaşığı aloe vera jeli, 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı ve yarım limonun suyunu ekleyin, güzelce karıştırın. Hazırladığınız maskeyi cildinize uygulayın ve 20 dakika kadar bekleyin. Ardından soğuk suyla durulayın.

Aloe vera ile cilt maskesi nasıl yapılır?

Hazırlanışı:
  1. Aloe vera jelini bir kap içerisine alın ve üzerine limon suyunu ekleyin.
  2. Pürüzsüz hale gelene kadar karıştırın.
  3. Yüzünüzü ve boyun bölgenizi iyice temizledikten sonra karışımı uygulayın ve 15 dakika bekletin.
  4. Maskenin temiz cilde uygulanması önemli.
  5. Bu süre sonunda cildinizi ılık su ile yıkayın.
Daha fazla öğe...

Evde kendimiz nasıl yüz maskesi yapabiliriz?

Muzlu Yüz Maskesi Muzlu yüz maskesini hazırlamak için; Bir adet muzu, 1 yemek kaşığı bal, 10 damla limon suyu ile karıştırın ve iyice ezin. Yüzünüze önce hafif bir peeling yapın ve sonrasında maskeyi uygulayın. 15 dakika kadar yüzünüzde beklettikten sonra soğuk suyla yıkayın.

Bal yüzde ne kadar kalmalı?

Ardından içine iki yemek kaşığı balı ekleyin. İki malzemeyi iyice karıştırdıktan sonra maskeniz hazır. Bu maskeyi yüzünüze ve özellikle kaz ayaklarının olduğu bölgeye iyice yedirin. 10-15 dakika kadar karışımı yüzünüzde beklettikten sonra ılık suyla iyice temizleyin ve durulayın.

Yüze bal sürmek ne işe yarar?

Cildi derinlemesine nemlendiren doğal bir ürün olan bal, içeriğindeki enzimlerle, kuru ciltleri nemlendirir, yumuşatır ve tüm bu etkileri cilde nüfuz ederek uzun süreli esneklik sağlar. Bal ciltteki aşırı yağı arıtırken antibakteriyel özelliği ile sivilce ve akne problemlerini ortadan kaldırır.

Bal limon maskesi hergün yapılır mı?

6) Bal Limon Karbonat Maskesi Yüzünüzdeki ölü derilerden kurtulmak için, bu maskeyi mutlaka haftada 2 defa uygulamanız gereklidir.