Konya Hızlı Tren bileti kaç lira?

İçindekiler:

  1. Konya Hızlı Tren bileti kaç lira?
  2. Eskişehir istanbul hizli tren kaç TL?
  3. Eskişehir istanbul hızlı tren nerelerde duruyor?
  4. Sakarya ile istanbul arası trenle kaç saat?
  5. Istanbuldan sakaryaya trenle nasıl gidilir?
  6. Sakaryaya hızlı tren var mı?
  7. Arifiye istanbul hızlı tren kaç saat?
  8. Sakarya Hızlı Tren Garı nerede?
  9. Arifiye istanbul arası kaç km?
  10. Arifiye Konya arası hızlı tren kaç saat?
  11. Sakarya Konya arası hızlı tren kaç saat?
  12. Sakarya Konya arası kaç km hızlı tren?
  13. Sakarya Arifiye arası kaç km?
  14. Sakarya Otogar Arifiye arası kaç km?
  15. Serdivan Arifiye arası kaç km?
  16. Arifiye Akyazı arası kaç km?
  17. Konya Sakarya arası kaç kilometredir?
  18. Konya Adapazari arası kaç km?
  19. Konya ile Sivas arası kaç km?

Konya Hızlı Tren bileti kaç lira?

Ankara Konya Hızlı Tren Bilet Fiyatları 2021 Ankara Konya Yüksek Hızlı Tren bileti 2021 yılı fiyatları; 2+2 Pulman (Ekonomi) bileti 37,50 TL, 2+1 Pulman (Business) bileti 54,50 TL dir. Ankara Konya bilet fiyatları temel fiyatlar olup yüksek hızlı tren biletlerinde bir çok indirim uygulanmaktadır.

Eskişehir istanbul hizli tren kaç TL?

İstanbul'dan Eskişehir'e hızlı trenle seyehat etmek isteyen yolcular bilet ücreti olarak 195 lira ödeyecek. Günde 10 sefer yapılan İstanbul-Eskişehir hızlı treni için ilk sefer Pendik'ten 06:01′ de başlıyor son sefer ise18:01'de bitiyor. Ortalama yolculuk süresi ise 2 sa 54 dk.

Eskişehir istanbul hızlı tren nerelerde duruyor?

HIZLI TREN DURAKLARI : İstanbul Eskişehir Ankara arasında sefer yapan hızlı trenlerin durakları sırasıyla şunlar; Pendik, Gebze, İzmit, Arifiye, Bilecik, Bozüyük, Eskişehir, Polatlı, Sincan Ankara.

Sakarya ile istanbul arası trenle kaç saat?

İstanbul Pendik Hızlı Tren adapazari , sakarya arası mesafe : 131 kilometre. İstanbul Pendik Hızlı Tren adapazari , sakarya arası süre : 1 saat 48 dakika.

Istanbuldan sakaryaya trenle nasıl gidilir?

İstanbul – Ankara yüksek hızlı tren rotası üzerinde bulunan Sakarya'ya hem Ankara'dan hem de İstanbul'dan yüksek hızlı trene binerek Arifiyedurağında inip ulaşmak mümkündür. İstanbul Pendik'ten kalkan yüksek hızlı trenler yaklaşık 1 saat 10 dakika sonra Arifiye durağına ulaşmaktadır.

Sakaryaya hızlı tren var mı?

İstanbul ve Eskişehir arasında seyahat edilebilen Sakarya Ekspresi de güzergahın yüksek hızlı trene uygun hale getirilmesi için başlatılan çalışmalardan dolayı kaldırılmıştır. 8 istasyonda hizmet veren ekspres ile gidebileceğiniz seyahati bugün hızlı trenler ile gerçekleştirmeniz mümkün.

Arifiye istanbul hızlı tren kaç saat?

Bu yolculuğun ortalama süresi 1 sa 31 dk, ama en hızlı trenler sizi İstanbul konumuna 1 sa 13 dk gibi bir sürede ulaştırabilir.

Sakarya Hızlı Tren Garı nerede?

Adapazarı Tren Garı enlem ve boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Semerciler Mh. ve Adapazarı ilçesine bağlıdır. Adapazarı Tren Garı haritası Sakarya ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Arifiye istanbul arası kaç km?

İstanbul Sakarya Arifiye arası mesafe : 159 kilometre. İstanbul Sakarya Arifiye arası süre : 1 saat 53 dakika. Aşağıdaki bölümlerden İstanbul Sakarya Arifiye arası yol haritasına ulaşabilir, İstanbul noktasından Sakarya Arifiye ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Arifiye Konya arası hızlı tren kaç saat?

arifiye tren garı Konya Hızlı Tren Garı arası süre : 5 saat 51 dakika. Aşağıdaki bölümlerden arifiye tren garı Konya Hızlı Tren Garı arası yol haritasına ulaşabilir, arifiye tren garı noktasından Konya Hızlı Tren Garı ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Sakarya Konya arası hızlı tren kaç saat?

KonyaSakarya hızlı Tren Saatleri Bu yolculuk yaklaşık 3 saat sürer. iki şehir arası tam bilet fiyatı 98,50 TL dir, Adapazarı gardan Konya ya ilk tren saat 09:47 da hareket eder. Konya istasyondan Adapazarı na ilk tren 08:00 dadır. yht saatleri tarihinde güncellenmiştir.

Sakarya Konya arası kaç km hızlı tren?

Konya Hızlı Tren Garı Sakarya Adapazarı arası mesafe : 573 kilometre. Konya Hızlı Tren Garı Sakarya Adapazarı arası süre : 5 saat 58 dakika.

Sakarya Arifiye arası kaç km?

Sakarya Merkez Sakarya Arifiye arası mesafe, Sakarya Merkez Sakarya Arifiye yol haritası, Sakarya Merkez Sakarya Arifiye kaç saat kaç km. Sakarya Merkez Sakarya arifiye arası mesafe : 4 kilometre.

Sakarya Otogar Arifiye arası kaç km?

Arifiye tren garı Sakarya Otogar arası mesafe : 3 kilometre.

Serdivan Arifiye arası kaç km?

Serdivan Arifiye arası mesafe : 21 kilometre.

Arifiye Akyazı arası kaç km?

Arifiye Akyazı arası mesafe : 40 kilometre. Arifiye Akyazı arası süre : 42 dakika.

Konya Sakarya arası kaç kilometredir?

Konya Sakarya arası mesafe : 574 kilometre.

Konya Adapazari arası kaç km?

Adapazarı konya arası mesafe : 581 kilometre. Adapazarı konya arası süre : 7 saat 19 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Adapazarı konya arası yol haritasına ulaşabilir, Adapazarı noktasından konya ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Konya ile Sivas arası kaç km?

Konya Sivas arası mesafe : 500 kilometre.