E-devlet elektrik abonelik iptali nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. E-devlet elektrik abonelik iptali nasıl yapılır?
  2. CK Boğaziçi abonelik nasıl yapılır?
  3. CK Boğaziçi abonelik nereden yapılır?
  4. E Devlet'ten abonelik nasıl yapılır?
  5. Elektrik Abone iptal ücreti ne kadar?
  6. Abonelik iptalinde elektrik kesilir mi?
  7. Elektrik güvence bedeli nasıl geri alınır?
  8. Elektrik aboneliği sözleşmesi nerede yapılır?

E-devlet elektrik abonelik iptali nasıl yapılır?

e-Devlet'te oturum açtıktan sonra açılan listeden aboneliğinizi iptal etmek istediğiniz şirketi seçin. 4-) Abonelik iptali yapacağınız şirketin adına ulaştıktan sonra iptal ya da fesih olan başlığı seçiniz. Söz konusu şirket için 'abonelik sorgula' bağlantısına tıklayın.

CK Boğaziçi abonelik nasıl yapılır?

Online İşlem Merkezi sayesinde CK Boğaziçi Elektrik aboneleri kolayca abonelik, tahliye, güvence iade, tarife değişikliği gibi başvurularını sadece www.ckbogazici.com.tr sitesinden bir tık ile yapabiliyor ve takip edebiliyor.

CK Boğaziçi abonelik nereden yapılır?

Randevunuzu online olarak CK Boğaziçi internet sitesi üzerinden ya da 4 numaralı çağrı merkezi aracılığıyla yapabilirsiniz. Randevunuzu aldıktan sonra gerekli evrakları hazırlayıp randevu zamanınızda CK Boğaziçi müşteri merkezine giderek gerekli işlemleri hızlıca halledebilirsiniz.

E Devlet'ten abonelik nasıl yapılır?

Elektrik abonelik başvurusu e-devlet işlem adımları
  1. Arama kutucuğuna başvuru yapacağınız bölgedeki görevli tedarik şirketinin adını yazın.
  2. Çıkan sonuçlardan abonelik başvurusu seçeneğine tıklayın.
  3. Sorgulama yöntemini seçerek tesisat numarası, tekil no gibi talep edilen bilgiyi girin.
  4. Tarife seçimi.
Daha fazla öğe...

Elektrik Abone iptal ücreti ne kadar?

Mesken, Şehit Aileleri ve Muharip Gaziler için ulusal olarak uygulanmak üzere EPDK tarafından 33 TL/kW olarak belirlenmiştir. Bu rakam sanayi ve ticarethaneler için 93,7 TL/kW, tarımsal sulama, aydınlatma ve diğerleri için ise 44,5 TL/kW olarak resmi gazetede kurul kararı ile duyurulmuştur.

Abonelik iptalinde elektrik kesilir mi?

Abonelik iptal edilirken borcunuz varsa bu miktar güvence bedelinden kesilerek size iade yapılacaktır. Genelde son faturanızdan sonra elektrik kapatılana kadarki kullanımlar borç olarak güvence bedelinden düşülür.

Elektrik güvence bedeli nasıl geri alınır?

Güvence bedeli iade taleplerinizi size en yakın hizmet noktalarımıza gelerek veya 4 nolu Çağrı Merkezimizi arayarak yapabilirsiniz. İade tutarı başvurunuz sırasında belirttiğiniz kendi adınıza ait vadesiz IBAN'ınıza sözleşmenizin sona erme tarihinden itibaren 5 iş günü içinde aktarılacaktır.

Elektrik aboneliği sözleşmesi nerede yapılır?

Elektrik abonelik başvurusunu, tüketim noktasının bağlı bulunduğu bölgedeki görevli tedarik şirketine yapmanız gereklidir. Bunun için size en yakın müşteri hizmet merkezine gidebilirsiniz.