Sokağa çıkma yasağı izin belgesi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Sokağa çıkma yasağı izin belgesi nasıl alınır?
  2. Pazar günü izin nasıl alınır?
  3. E devletten calisma izni nasil alinir?
  4. Alo 199 seyahat izin belgesi nasıl alınır?
  5. Seyahat belgesi kaç gün geçerlidir?
  6. Cenazeye katılmak için nereden izin alınır?
  7. Şehirlerarası seyahat izin belgesi nasıl alınır?

Sokağa çıkma yasağı izin belgesi nasıl alınır?

Sokağa çıkma yasağında çalışma izin belgeleri, kısıtlamada muaf olanlar için e başvuru ekranından alınacak. Çalışan vatandaşların çalışma izni alması için e-Devlet üzerinden SGK ekranından müracaat yapması gerekecek.

Pazar günü izin nasıl alınır?

Dilerseniz ALO 199 çağrı merkezini arayarak veya e-devlet üzerinden seyahat izin belgenizi oluşturabilirsiniz. Alo 199 çağrı merkezini aradığınızda; Neden Seyahat İzin Belgesi almak istediğiniz sorulacaktır. Hangi şehirden hangi şehre gideceğiniz ve kaç gün konaklayacağınız bilgisi istenecektir.

E devletten calisma izni nasil alinir?

Vatandaşlar kendilerine ait şifre ile girdikleri e-Devlet sistemi üzerinden İçişleri Bakanlığı e-başvuru sistemine girecek. Buradaki seçenekler arasından "çalışma muafiyet izin belgesi işlemleri" kısmı seçilerek başvuru onaylanacak. Başvurunun alındığına ve onaylandığına dair SMS ile bilgilendirme yapılacak.

Alo 199 seyahat izin belgesi nasıl alınır?

Seyahat İzin Belgesi'ni e-devlet üzerinden ya da Alo 199'u arayarak kolayca alabilirsiniz.
  1. Alo 199'u aradığınızda karşınıza çıkan vatandaşlık temsilcisi size sorular soracak.
  2. Nereden nereye gideceğiniz, hangi araçla gideceğiniz, özel otomobil ise araç plakası kiminle gideceğinize dair sorular soruluyor.
Daha fazla öğe...

Seyahat belgesi kaç gün geçerlidir?

SEYAHAT İZİN BELGESİ KAÇ GÜN GEÇERLİ? Seyahat İzin Belgeleri çıkış yapılan illerinden tek gidiş veya gidiş/geliş şeklinde düzenleniyor. Seyahat İzin Belgeleri tek gidiş için 36 saate kadar, gidiş geliş için ise 72 saate kadar geçerli olacaktır.

Cenazeye katılmak için nereden izin alınır?

Kendisi veya eşinin, vefat eden birinci derece yakınının ya da kardeşinin cenazesine katılmak için veya cenaze nakil işlemine refakat etmek amacıyla herhangi bir cenaze yakınının e-Devlet kapısındaki İçişleri Bakanlığına ait e-Başvuru veya ALO 199 sistemleri üzerinden yapacakları başvurular sistem tarafından vakit ...

Şehirlerarası seyahat izin belgesi nasıl alınır?

Seyahat İzin Belgesi almak isteyenler ya e Devlet başvurusu ya da ALO 199 iletişim hattı üzerinden başvuru yapabiliyor. T.C. kimlik numarası ve şifre ile e-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra açılan sistem üzerinden yeni başvuru linkine tıklanıyor.