Hastane randevu alma nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Hastane randevu alma nasıl yapılır?
  2. Alo 182 nasıl randevu alınır?
  3. 182 Randevu neden meşgul?
  4. Hastane Randevuları saat kaçta yenileniyor?
  5. MHRS'den neden randevu alamıyoruz?

Hastane randevu alma nasıl yapılır?

Hastanelerden randevu almak için ALO 182 çağrı merkezini arayarak bağlanacağınız canlı operatöre T.C. Kimlik numaranızı vererek asistan bilgilerinizi onayladıktan sonra adım adım randevu alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Alo 182 nasıl randevu alınır?

Hastaneden randevu oluşturmak isteyen vatandaşlar, iki seçenek ile randevularını alabilirler. Bunlardan biri ALO 182'yi aramak. Randevu almak için diğer bir yöntem ise, MHRS internet adresi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve oluşturulan şifre ile birlikte alınabiliyor.

182 Randevu neden meşgul?

ALO 182 hattına ulaşılamamasının nedeni sistemde bulunan yoğunluk. Çok fazla insan hastane randevusu için 182'yi aradığından dolayı hat meşgul çalabiliyor. Yapılması gereken ise tekrar tekrar deneyerek hatta ulaşmaya çalışmak. Birkaç denemeden sonra ulaşmanız mümkün olacaktır.

Hastane Randevuları saat kaçta yenileniyor?

MHRS randevu açılma saati Yeni randevular saat 00:01'den sonra başlayan gün için sıfırdan açılır. MHRS'de randevu alırken en erken 1 gün sonra, en geç 15 gün sonra için randevu alabileceğinizi unutmayın. Bu nedenle her gece 12'yi 1 dakika geçtikten sonra, gelecek 15.gün için yeni randevular açılır.

MHRS'den neden randevu alamıyoruz?

Ya internetten MHRS sistemine girip randevup ya da ALO 182'yi aramak. ALO 182 hattına ulaşılamamasının nedeni sistemde bulunan yoğunluk. Çok fazla insan hastane randevusu için 182'yi aradığından dolayı hat meşgul çalabiliyor. Yapılması gereken ise tekrar tekrar deneyerek hatta ulaşmaya çalışmak.