960 ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. 960 ne anlama gelir?
  2. 7 numara ne anlama gelir?
  3. 7 Numara dizisi hangi şive?
  4. 7 dinin hikmeti nedir?
  5. 46 sayısının anlamı nedir?
  6. 46 deli demek mi?
  7. 555 mucizesi nedir?
  8. 000 ne anlama gelir?
  9. 505 ne için kullanılır?

960 ne anlama gelir?

960, Asya kıtasında bulunan Maldiv Adaları'nın uluslararası telefon kodudur. Maldivler olarak da bilinen Maldiv Adaları, Hindistan'ın güneyinde yer alır ve isminden de anlaşıldığı gibi bir ada ülkesidir.

7 numara ne anlama gelir?

7 (yedi) tamlık ve mükemmelliğin (hem fiziksel hem de ruhsal) sayısıdır. Anlamının çoğunu doğrudan Tanrı'nın her şeyi yaratmasına bağlı olmaktan alır. Söz insanın icadıdır lakin rakamlar tanrısaldır. Matematik her ne kadar insan yapımı gibi dursa da hep vardı, tıpkı rakamlar gibi.

7 Numara dizisi hangi şive?

İlk 13 bölüm Kandilli'de, sonraki bölümler ise Arnavutköy, Beşiktaş'ta çekilmiştir. Yedi Numara, 2000-2003 yılları arasında TRT 1'de yayınlanmış olan komedi türündeki Türk televizyon dizisidir. Fora Film tarafından yapılmıştır.

7 dinin hikmeti nedir?

Yedi sayısının bir çok hikmeti olabilir. Ancak –kanaatimizce- en önemli bir hikmeti, onun Cenab- Hakkın 7 sıfat-ı subutiyesine işaret eden bir sayı olmasıdır. Bilindiği üzere, Eşari'ye göre, Allah'ın ilim, kudret, kelam, sem'(işitme) Basar(görme), hayat, irade adlı 7 subûtî sıfatı vardır.

46 sayısının anlamı nedir?

Kırk altı, argoda "deli" anlamındadır.

46 deli demek mi?

46 halk arasında "deli" olarak görülen insanlar için kullanılır. Sebebi ise Eski Türk Ceza Kanunu'nun 46. Maddesinde yer alan akıl sağlığı yerinde olmayanların cezai ehliyetlerinin bulunmadığını belirten ifadedir. Hatta bu tarz insanlar için "Ya zaten onun 46'lık raporu var" denir ve o kişiye bulaşılmaması istenir.

555 mucizesi nedir?

Yani 555'i görmenin anlamı, sizi tanımlayan şeyin size ne yaptığı değil, sizin ondan ne elde ettiğinizdir. Hayatınızda meydana gelen her değişikliğin sizin için faydalı olduğuna inandığınız zaman, deneyimleyeceğiniz netice budur.

000 ne anlama gelir?

Numeroloji, 000 sayı örüntüsü için başka bir daha anlam verir ve bu anlam yeni başlangıçlar, yenilenme ve yeniden doğuşla ilgilidir. 000 sayısı, gizli durumda olan potansiyeli ve olasılığı temsil eder. 000, diğer tüm sayıların (111, 222, 333, 444 gibi diğer sayı dizilerinin) ortaya çıkış noktasıdır.

505 ne için kullanılır?

Five-oh-five, "505" birini hem öldüren hem de hayatta tutan birşey için ifade edilen bir terimdir. 505, terimi genelde kötü davrandığı halde vazgeçilemeyen bir sevgili için kullanılmaktadır."