Dünyanın en zengin kişisinin serveti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Dünyanın en zengin kişisinin serveti ne kadar?
  2. Dünyanın en zengin adamı şu an kim?
  3. Amancio Ortega dünyanın kaçıncı zengini?
  4. Dünyada kaç tane zengin var?
  5. Bernard Arnault neleri var?
  6. LVMH hangi markalar?

Dünyanın en zengin kişisinin serveti ne kadar?

Business Insider'ın haberine göre Louis Vuitton, Christian Dior, Bulgari, Tag Heuer, Sephora ve Hennessy gibi ileri gelen markaları kontrol eden grubun yüzde 47'sine ve bir aile holdingine sahip olan Arnault, perşembe günü itibarıyla 196 milyar dolar (yaklaşık 1,7 trilyon TL) değerinde servete sahipti.

Dünyanın en zengin adamı şu an kim?

Dünyanın en zengin insanı, Amazon'un eski CEO'su Jeff Bezos, bugün Amazon'un hisselerinin fırlamasının ardından yeni bir servet rekoru kırdı. Dün itibariyle Bezos'un serveti 211 milyar dolara ulaştı.

Amancio Ortega dünyanın kaçıncı zengini?

2017 Top 10
SıraİsimYaş
1Bill Gates61
2Warren Buffett86
3Jeff Bezos53
4Amancio Ortega80
6 satır daha

Dünyada kaç tane zengin var?

Listede milyarder yer alırken bu sayının bugüne kadarki en yüksek milyarder sayısı olduğu belirtildi. Forbes tarafından yayınlanan listede geçtiğimiz yıl serveti milyar doları aşanların toplam servetlerinin 8 trilyon dolar olduğu belirtilirken, bu sene bu rakamın 13,1 trilyon dolar olduğu bildirildi.

Bernard Arnault neleri var?

İşadamıdır. tarihli güncel verilere göre Bernard Arnault'un net 54,5 milyar dolardır. Aralarında Christian Dior, Louis Vuitton, Sephora, Hennessy, Dom Perignon, Fendi, Donna Karan, Givenchy, Zenith, Moet et Chandon, Guerlain ve TAG Heuer gibi markaların olduğu 60'a yakın markanın sahibidir.

LVMH hangi markalar?

LVMH çatısı altında faaliyet gösteren diğer markalar da şu şekilde sıralanmaktadır; TAG Heuer, Zenith, Hublot, Bulgari, Dior, De Beers, Fred, Chaumet,Loewe, Celine, Kenzo, Givenchy, Berluti, Fendi, Emilio Pucci, Marc Jacobs, StefanoBi, Donna Karan gibi markalardır.