Emlak vergisi yapılandırması var mı?

İçindekiler:

  1. Emlak vergisi yapılandırması var mı?
  2. Vergi yapilandirma e Devletten nasıl yapılır?
  3. Emlak vergisi yapılandırması nereden yapılır?
  4. Emlak vergisi yapilandirma ne zaman son?
  5. 7256 sayılı kanun başvuru nereden yapılır?
  6. Vergi yapılandırması son gün ne zaman?
  7. Vergi borcu yapilandirma ne zaman başlıyor?
  8. Yapılandırma başvuruları ne zaman başlayacak?
  9. SGK prim borcu yapilandirma nasıl yapılır?
  10. Vergi borcu yapılandırma internetten başvuru nasıl yapılır?
  11. Vergi borcu yapılandırma devam ediyor mu?

Emlak vergisi yapılandırması var mı?

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni yapılandırmayla birlikte, emlak vergileri de yapılandırma kapsamına alındı.

Vergi yapilandirma e Devletten nasıl yapılır?

e-Devlet üzerinden “İnteraktif Vergi Dairesi” uygulamasına giriş yaparak vergi borcu yapılandırması yapılabiliyor. Sistemde Yapılandırma İşlemleri başlığı altında “7256 Sayılı Yapılandırma Kanunu Kapsamında Tecil İşlemleri” bölümünden başvuru gerçekleştirilebiliyor.

Emlak vergisi yapılandırması nereden yapılır?

Ödemeler Gelir İdaresi Başkanlığının internet adresi “www.gib.gov.tr” veya “e-devlet – www.turkiye.gov.tr” üzerinden, vergi dairesine gelerek veya posta yoluyla da yapılabiliyor.

Emlak vergisi yapilandirma ne zaman son?

Karar, vergi, gecikme faizleri, gecikme zammı ve Sosyal Güvenlik Kurumu alacakları ve idari para cezaları gibi alacakları kapsıyor. Yapılandırma başvurusu için son tarih olarak belirlendi.

7256 sayılı kanun başvuru nereden yapılır?

3-Başvurular nasıl ve nereye yapılır? Başvurular tarihine kadar, e-sigorta kanalıyla internet üzerinden yapılabileceği gibi, şahsen veya posta yoluyla bağlı bulundukları sosyal güvenlik il müdürlüğü/sosyal güvenlik merkezine de yapılabilir.

Vergi yapılandırması son gün ne zaman?

Cumhurbaşkanı Kararı ile yapılandırılan borçların ilk taksit veya peşin ödenebileceği süre de 1 ay uzatıldı. Buna göre vergi dairelerine başvuran ve borçları yapılandırılan mükelleflerin ilk taksitlerini, peşin ödemeyi tercih etmişlerse peşin ödemelerini en geç 'e kadar yapmaları gerekiyor.

Vergi borcu yapilandirma ne zaman başlıyor?

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen, milyonlarca vatandaşı ilgilendiren Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. itibarıyla kesinleşmiş, vergi, harç ve SGK prim borçları ile cezalar yeniden ...

Yapılandırma başvuruları ne zaman başlayacak?

2-Yapılandırma başvuruları ne zaman başlayacak ve son başvuru tarihi ne olacak? Başvurular, kanunun Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından başlamış olup, yapılandırma için son başvuru tarihi 'dir.

SGK prim borcu yapilandirma nasıl yapılır?

Bağ-Kur sigortalılar ve isteğe bağlı sigortalılar ve primini kendisi ödeyen vatandaşlar, yapılandırma müracaatlarını e-Devlet üzerinden yapabiliyor. İsteyen vatandaşlar, SGK İl Müdürlükleri/Sosyal Güvenlik Merkezlerine elden ya da posta yoluyla başvuru yapabilecek.

Vergi borcu yapılandırma internetten başvuru nasıl yapılır?

İnternet Vergi Dairesi üzerinden yapılandırma başvurusu için;
  1. İnternet Vergi Dairesi sitesine kullanıcı bilgileriniz veya TC kimlik numaranız ile giriş yapın.
  2. Kimlik bilgilerinizi doğrulayarak gerekli bilgileri girin.
  3. Başvuru formunu doldurun.
  4. Vergi borcuna ilişkin sayfada kişisel bilgilerinizi girin.
Daha fazla öğe...

Vergi borcu yapılandırma devam ediyor mu?

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen, milyonlarca vatandaşı ilgilendiren Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. itibarıyla kesinleşmiş, vergi, harç ve SGK prim borçları ile cezalar yeniden ...