Kosgeb kredi başvurusu nasıl yapılır 2021?

İçindekiler:

  1. Kosgeb kredi başvurusu nasıl yapılır 2021?
  2. Kosgeb kredi başvurusu ne zaman?
  3. E devletten KOSGEB kredi başvurusu nasıl yapılır?
  4. Kosgeb kredisi nasıl alınır?
  5. Kosgeb den nasıl yararlanılır?
  6. E devletten Kosgeb başvurusu nasıl yapılır?
  7. KOSGEB ne kadar destek veriyor 2021?
  8. KOSGEB hangi iş alanlarına destek veriyor?
  9. KOSGEB den ne kadar kredi alabilirim?
  10. KOSGEB şahıs şirketlerine destek veriyor mu?
  11. KOSGEB Nitelikli Eleman Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır 2021?
  12. KOSGEB Eğitim Sertifikası Nasıl Alınır?

Kosgeb kredi başvurusu nasıl yapılır 2021?

Başvuru kriterlerini karşılayan mikro ve küçük işletmeler www.kosgeb.gov.tr adresindeki “E-Hizmetler” menüsünden “Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Başvurusu” alt menüsünü seçerek online başvuru yapabilecektir.

Kosgeb kredi başvurusu ne zaman?

KOSGEB tarafından pandemiden olumsuz yönde etkilenen,imalat sanayisinde faaliyet gösteren işletmelere ve teknoloji tabanlı start-up'lara yönelik başlatılan programda, birinci dönem başvuruları 3- tarihleri arasında alınmıştı. 21 Haziran'da desteğin 2. Dönem başvuruları alınmaya başlandı.

E devletten KOSGEB kredi başvurusu nasıl yapılır?

Başvuru kriterlerini karşılayan mikro ve küçük işletmeler www.kosgeb.gov.tr adresindeki 'E-Hizmetler' menüsünden 'Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Başvurusu' alt menüsünü seçerek online başvuru yapabilecektir.

Kosgeb kredisi nasıl alınır?

Kredilerden yararlanabilmek için yapmanız gereken en önemli husus derslere katılarak girişimcilik sertifikası almaktır....Kosgeb Hibe Desteği
  1. Kosgeb sistemine kayıt yaptırmak.
  2. Kursa katılmak ve sertifika almak.
  3. İş yeri projenizin hazır olması.
  4. Hibe programına başvuru yapmanız.

Kosgeb den nasıl yararlanılır?

KOSGEB Desteklenen Sektörler NACE kodları içerisinde yer alan bir iş fikrine sahip olmanız gerekir. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başvurusuna bulunarak ”Girişimcilik Sertifikası” almalısınız. Başvuru sonrasında size verilen gün geldiğinde KOSGEB iş planı projenizi sunmanız gerekmekte siniz.

E devletten Kosgeb başvurusu nasıl yapılır?

Başvuru kriterlerini karşılayan mikro ve küçük işletmeler www.kosgeb.gov.tr adresindeki 'E-Hizmetler' menüsünden 'Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Başvurusu' alt menüsünü seçerek online başvuru yapabilecektir.

KOSGEB ne kadar destek veriyor 2021?

KOSGEB'DEN 2021'DE KOBİ'LERE 1.6 MİLYARLIK DESTEK GELİYOR Verilmesi planlanan desteğin, 1 milyar 164 milyon lirası geri ödemesiz, 287 milyon lirası geri ödemeli olacak. Dahası kurum, yeni yılda 149 milyon liralık kredi faiz desteğinde bulunacak.

KOSGEB hangi iş alanlarına destek veriyor?

KOSGEB HİBE DESTEK ÖDEMELERİ HANGİ SEKTÖRLERDE YAPILIR? İnşaat (Sıva işleri, yıkım, sıhhi tesisat, elektrik tesisatı, çatı işleri...) Toptan ve perakende ticaret (motorlu taşıtlar, ev eşyası, hırdavat, gıda, içecek, pazar yerinde satış...) Ulaştırma ve depolama (Nakliye, kurye, ev ve işyerlerinde taşımacılık...)

KOSGEB den ne kadar kredi alabilirim?

Totalde de geleneksel girişimcilik desteği olarak yeni iş yeri açanlara 2 senelik program dahilinde 65.000 TL kadar KOSGEP hibe kredisi verir.

KOSGEB şahıs şirketlerine destek veriyor mu?

Program kapsamında girişimciler, şirket kuruluşu, performans dönemi destekleri sunmaktadır. Şahıs ( gerçek kişi ) işletmesi kuranlar 5.000 TL., Tüzel ( limited, anonim ) şirket kuranlar da 10.000 TL. destek almaktadır.

KOSGEB Nitelikli Eleman Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır 2021?

Nitelikli eleman desteği kapsamında işe alınacak olan personelin son bir aya ait iş başvurusunun sunulması gereklidir. KOSGEB'in web sitesinden çıktısı alınacak olan nitelikli çalışanların ödeme talep formunun eksiksiz şekilde doldurulması ve imzalandıktan sonra başvuru dosyasına eklenmesi gereklidir.

KOSGEB Eğitim Sertifikası Nasıl Alınır?

https://lms.kosgeb.gov.tr/ adresine giriş yapınız.
  1. Sağ üst taraftan giriş yap deyiniz.
  2. Açılan pencereden e-devlet ile giriş deyiniz.
  3. E-devlet ile sisteme giriş işlemini gerçekleştirin.
  4. Aşağıda ” Öne Çıkan Eğitimler ” bölümünden hangi eğitimi almak istiyorsanız (NACE KODUNUZA GÖRE) ” Eğitime Başla ” deyiniz.
Daha fazla öğe...