XRP son davası ne zaman?

İçindekiler:

  1. XRP son davası ne zaman?
  2. SEC Ripple davasi ne zaman?
  3. XRP Ripple ne kadar?
  4. TRX Coin ne zaman yükselir?
  5. Holo kripto para nedir?
  6. Holo ne için kullanılır?
  7. XRP Coin kime ait?

XRP son davası ne zaman?

Geçtiğimiz günlerde Ripple ve SEC arasındaki davada yeni tarihler belli olmuştu. Ön duruşması 'de görülen davanın açılış savunmaları 12 Nisan'da alınacak. SEC'in detaylı açıklaması ise 14 Mayıs'ta verilecek.

SEC Ripple davasi ne zaman?

Fintech firması Ripple, XRP satışlarının yasa dışı yollarla gerçekleştiği gerekçesiyle Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından 2020 yılı Aralık ayında dava edilmişti.

XRP Ripple ne kadar?

XRP bugünkü fiyatı ₺9.10 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺34,067,679,192 TRY.

TRX Coin ne zaman yükselir?

2022 yılında iste 35 ila 50 USD aralığında bir fiyata yükselmesi beklenmektedir. Uzmanların görüşüne göre Link Coin önümüzdeki yıllar boyunca 30 USD'nin altına düşmeyecek ve 2023 yılında 70 USD'ye kadar çıkması beklenmektedir.

Holo kripto para nedir?

Holochain sistemi ERC-20 tabanlı olarak üretilen kripto para birimidir. Hot coin blok zinciri teknolojisinin kullanılmasını gerektirmeyen bir yapı olarak tanımlanabilir. Holochain kullanılarak oluşturulan merkezi olmayan uygulamaları barındırmak için eşler arası dağıtılmış bir platformdur.

Holo ne için kullanılır?

Holo; blockchain teknolojisi kullanma şartı koşmadan merkeziyetsiz uygulamalar barındırabilen, dağıtık bir veri protokolü. Dağıtık Komut Çizelgesi (Distributed Tash Table, DHT) kullanan merkeziyetsiz uygulama (DApp) geliştiricileri, Holochain isimli platform bünyesinde kendi projelerini hayata geçirebilir.

XRP Coin kime ait?

Ripple Chris Larsen tarafından kurulmuş olan bir kripto paradır. Brad Garlinghouse ve Chris Larsen C++ dili ile yazdığı bir kripto paradır.