Akasya Durağı Zeyno kimdir?

İçindekiler:

  1. Akasya Durağı Zeyno kimdir?
  2. Akasya Durağı Zeyno kim nereli?
  3. Akasya Durağı Zeyno gerçek adı ne?
  4. Makbule Akbaş kaç yaşında?
  5. Neslihan Yeldan kaç kilo?
  6. Figen Yildirim nereli?
  7. Akasya Durağı Zeyno kaç yaşında?
  8. Neslihan Yeldan nereli?

Akasya Durağı Zeyno kimdir?

Makbule Sitare Akbaş (d. , İstanbul) Türk oyuncu. ... İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Akasya Durağı Zeyno kim nereli?

Makbule Sitare Akbaş, yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Akasya Durağı Zeyno gerçek adı ne?

Kariyerine ilk adımı Beşinci Boyut dizisiyle atan ve Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği Zeyno karakteri ile tanınmaya başlayan Sitare Akbaş, daha sonra Fatmagül'ün Suçu Ne?, Dila Hanım, Emanet, Urfalıyam Ezelden, Analar ve Anneler dizileriyle devam etmiş, daha sonra İstanbul Sokakları dizisinde yer almıştır.

Makbule Akbaş kaç yaşında?

32 yaşında () Sitare Akbaş/Yaş

Neslihan Yeldan kaç kilo?

1993 yılında rol aldığı Yaz Evi dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Şimdilerde Star TV'de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde Senem karakterine hayat veren Neslihan Yeldan, 1.66 metre boyunda, 56 kilo ve Balık burcudur.

Figen Yildirim nereli?

Dizi de yer alan Figen Yıldırım karakterini canlandıran isim Sitare Akbaş. Tam adı Makbule Sitare Akbaş olan oyuncu tarihinde İstanbul'da doğdu. Sitare Akbaş İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur.

Akasya Durağı Zeyno kaç yaşında?

Makbule Sitare Akbaş, yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Neslihan Yeldan nereli?

Neslihan Yeldan
Doğum İstanbul, Türkiye
Eğitimİstanbul Üniversitesi
EvlilikL. J. F. Pollock (2007–2019)
Çocuk(lar)Aslan Pollock
2 satır daha