Internetten hastaneye nasıl randevu alabilirim?

İçindekiler:

  1. Internetten hastaneye nasıl randevu alabilirim?
  2. Aldığım randevuyu nasıl öğrenebilirim?
  3. 182 saat kaça kadar açık?
  4. Kolay Randevu nasıl alınır?
  5. MHRS nasil kurulur?
  6. MHRS nedir ne için kullanılır?

Internetten hastaneye nasıl randevu alabilirim?

MHRS RANDEVU SORGULAMA İnternet ortamında randevu alabilmek için Merkezi Hekim Randevu Sistemi'ni (https://www.mhrs.gov.tr/Vatandas/) kullanabilirsiniz. Gitmek istediğiniz hastanenin il- ilçe ve ismini seçtikten sonra 'Randevu al' butonuna tıklayın.

Aldığım randevuyu nasıl öğrenebilirim?

ALO 182 çağrı merkezimizi arayarak da bilgi güvenliği kapsamında sorulan sorulara doğru cevap vermeniz halinde ileriye dönük randevularınız hakkında bilgi alabilirsiniz.

182 saat kaça kadar açık?

Hafta Sonu Ve Resmi Tatillerde Çalışma Saatleri: 24 Saat ''Nöbet Hizmetleri'' verilmektedir. Mesai Dışı Poliklinik: Pazartesi Ve Perşembe Günleri Saat 17:00-17:30 arası ( Randevular Alo 182 MHRS Hattı Veya MHRS Randevu üzerinden alınmaktadır.)

Kolay Randevu nasıl alınır?

Mobil ya da sabit hatlarınızı kullanarak Sağlık Bakanlığı'nın "ALO 182" çağrı merkezini arayarak, randevu oluşturabilirsiniz. ALO 182'yi aradığınızda işlemlerinizi yapmada size çağrı merkezi elemanı yardımcı olacak ve istediğiniz hastane ve hekime randevu alabileceksiniz.

MHRS nasil kurulur?

MHRS, Sağlık Bakanlığı'nın Merkezi Hekim Randevu Sistemi'dir. MHRS sistemine giriş yapabilmek için MHRS sistemine üye olmanız gerekiyor. Üyelik işlemlerinizi yaptıktan sonra https://www.hastanerandevu.gov.tr/Randevu internet adresi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve MHRS şifresi ile sisteme giriş yapın.

MHRS nedir ne için kullanılır?

MHRS; vatandaşların Sağlık Bakanlığına bağlı hastaneler ile ağız ve diş sağlığı merkezleri ve aile hekimlerine Alo182 arayarak canlı operatörlerden, web üzerinden ya da MHRS mobil uygulamasından kendilerine istedikleri hastane ve hekimden randevu alabilecekleri bir sistemdir.