TFF Süper Kupa Finali Ne Zaman 2020?

İçindekiler:

  1. TFF Süper Kupa Finali Ne Zaman 2020?
  2. Türkiye Süper Kupa Finali Ne Zaman?
  3. Türkiye Süper Kupa nasıl belirlenir?
  4. 1 Lig şampiyonu ne kadar para alacak?
  5. Türkiye Kupası Şampiyonu ne kadar para alıyor?
  6. 1 lige çıkan takımlar ne kadar para alıyor?

TFF Süper Kupa Finali Ne Zaman 2020?

Normalde yeni sezonun öncesinde, ağustos ayında oynanan Süper Kupa finali, koronavirüs pandemisi sebebiyle 2019-20 sezonu takviminin de sarkmasıyla, ileri bir tarihe ertelendi....2020 Türkiye Süper Kupası
OlayTürkiye Süper Kupası
Tarih
YerAtatürk Olimpiyat Stadyumu, İstanbul, Türkiye
HakemYaşar Kemal Uğurlu
← 2019 2021 →
2 satır daha

Türkiye Süper Kupa Finali Ne Zaman?

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yetkili kişilerin Cumhuriyet.com.tr'ye aktardığı bilgiye göre Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor arasında oynanacak Süper Kupa finalinin, 2022 Ocak ayında Katar'da oynanması bekleniyor.

Türkiye Süper Kupa nasıl belirlenir?

(1) Müsabaka TFF tarafından belirlenen tarafsız bir sahada tek maç olarak oynanır. (2) Müsabakanın normal süresinin beraberlikle sonuçlanması halinde, müsabaka 15'er dakikalık iki devre halinde uzatılır. Uzatma devreleri sonunda da beraberliğin devam etmesi halinde kazanan takım penaltı atışları sonucunda belirlenir.

1 Lig şampiyonu ne kadar para alacak?

Şampiyon olacak takıma Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 10 milyon TL ek ödeme yapılacak. Beşiktaş ve Galatasaray son maçlarını kazanmaları halinde 25 galibiyet, 8 beraberlik ile bu sezon şampiyonluk primi hariç 63 milyon TL kazanmış olacak.

Türkiye Kupası Şampiyonu ne kadar para alıyor?

Yeni sezonda TRT tarafından yayınlanacak olan Türkiye Kupası'nda dağıtılacak ödül miktarı yüzde 30 artışla 17 milyon 100 bin dolara çıkarıldı.

1 lige çıkan takımlar ne kadar para alıyor?

2020-21 sezonunda Süper Lig'deki tüm kulüplere katılım payı olarak 36 milyon TL'lik ödeme yapan Türkiye Futbol Federasyonu, ayakbastı parası olarak lige yeni çıkan takımlara sezon başında 18'er milyon TL ödedi.