Argan Yağı Yüzde ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Argan Yağı Yüzde ne işe yarar?
  2. Argan yağı yüze sürülür mü?
  3. Argan yağı sivilce izlerine iyi gelir mi?
  4. Argan yağı saçı düzleştirir mi?
  5. Soğuk sıkım Argan yağı nasıl kullanılır?
  6. Argan yağı göz çevresine uygulanır mı?
  7. Argan yağı sivilce yapar mi?

Argan Yağı Yüzde ne işe yarar?

Argan Yağının faydalarını kısaca sıralarsak; Cildinizi yumuşatır, nemlendirir, kurumaya karşı korur. Cildinizin beslenmesine, cilt hücrelerinizin yenilenmesine yardımcıdır. Anti-ageing özelliği ile kırışıklıkların giderilmesinde yardımcıdır. Akne, sivilcelerin giderilmesinde etkilidir.

Argan yağı yüze sürülür mü?

Argan Yağı gün içinde ya da gece yatmadan önce yüze uygulanabilir. Parmağınızın ucuna birkaç damla Argan Yağı damlatın ve parmaklarınızı birbirine sürterek yağın biraz ısınmasını sağlayın. Parmaklarınızla tüm yüz bölgenize nazikçe masaj yaparak Argan Yağını yüzünüze uygulayın.

Argan yağı sivilce izlerine iyi gelir mi?

-Argan yağı derinin yaşlanmasını önler ve çatlamış cildin iyileşmesinde yardımcı olur. Doğal dengeye kavuşmasını sağladığı için akne ve sivilce oluşumlarına iyi gelmektedir.

Argan yağı saçı düzleştirir mi?

Marrakesh KaHm Argan yağı ve kenevir yağı içerir. Gün boyu Brezilya fönü etkisi yaratır. Bir sonraki yıkama kadar saçınızı etkili bir şekilde düzleştirir saça göz alıcı bir parlaklık verir. ... Saçları güçlendirerek saç uçlarındaki kırılmaları giderir.

Soğuk sıkım Argan yağı nasıl kullanılır?

Argan Yağı Nasıl Kullanılır? Cilt bakımı için cildinizi temizledikten sonra yeterli miktar yağı cildinize masaj yaparak uygulayınız. Cilt tarafından emilene kadar bekleyiniz.Saç bakımı için saçınızın dibinden ucuna kadar masaj yaparak uygulayınız ve 15 dakika bekledikten sonra durulayınız.

Argan yağı göz çevresine uygulanır mı?

Bu yöntemi düzenli olarak uyguladığınız taktirde kısa sürede gözaltı torbalarından kurtulabileceksiniz. Argan yağı gözaltı morluklarının giderilmesine yardımcı olan doğal yöntemlerden bir tanesidir. Düzenli kullanıldığı zaman koyu renkli halkalarının yok olmasının yanı sıra iltihabı da azaltır.

Argan yağı sivilce yapar mi?

Cildin dengesini koruması için gerekli olan E vitamini nedeniyle Argan Yağı akneye karşı önerilmektedir. -Argan yağı derinin yaşlanmasını önler ve çatlamış cildin iyileşmesinde yardımcı olur. Doğal dengeye kavuşmasını sağladığı için akne ve sivilce oluşumlarına iyi gelmektedir.