Kuzey Ay Düğümü Koç olanlar ne yapmalı?

İçindekiler:

  1. Kuzey Ay Düğümü Koç olanlar ne yapmalı?
  2. Şans noktası nasıl yorumlanır?
  3. Astrolojide tepe noktası ne demek?
  4. Ruh noktası nasıl bulunur?
  5. Şans noktası 3 evde ne demek?
  6. 5 ev neyi temsil ediyor?
  7. Astrolojide Chiron ne demek?

Kuzey Ay Düğümü Koç olanlar ne yapmalı?

KUZEY AY DÜĞÜMÜ KOÇ; içgüdülerini dinlemeli, fikir alışverişinden ziyade kararlarının peşinden gitmelidir. Kötü ya da adil olmayan insan olmaktan korkmamalı, adil olmaya saplanıp kalmamalıdır. Hayatta her şeyin adil olmama ihtimaline karşı kendini rahat hissetmeli ve hayatın akışına güvenmelidir.

Şans noktası nasıl yorumlanır?

Şans Noktası 1. evde Kişinin mutluluğunun kendi yapacağı seçimlere bağlı olduğunu gösterir ve iyicil bir gezegen açısı varsa hoş bir dış görünüş verir. 1. evdeki Şans Noktası kaderini kendi seçen, şanslı başlangıçlar yapan kişi anlamına gelir. Yaşam gücü, ömür uzunluğu, ruh ve beden sağlığı için olumlu bir göstergedir.

Astrolojide tepe noktası ne demek?

Doğum haritalarımızda MC (MIDHEAVEN) yani TEPE NOKTASI; 10. Evi yani “Meslek” ve “Kariyer” alanımızın başlangıcını temsil eden noktadır. ... TEPE NOKTASI kendimizi en bilinçli şekilde ifade edebildiğimiz noktadır. Burada kendi egomuz, isteklerimiz ve olmak istediğimiz her ne ise o devreye girer.

Ruh noktası nasıl bulunur?

Şöyle ki, gündüz haritaları için Ruh noktası=Yükselen burç derecesi+Güneş'in derecesi Ay'ın derecesi şeklindedir ancak gece haritaları için bu formül, Yükselen burç derecesi + Ay'ın derecesi Güneş'in derecesi olur. Kuşkusuz daha kesin bir hesaplama için dakikaları da hesaba ekleyebilirsiniz.

Şans noktası 3 evde ne demek?

3. evdeki şans noktası kardeşler, arkadaşlar ve akrabalarla ilişkilerde talihli olmak anlamına gelir. Haritasında bu konuma sahip olan kişi hayatı boyunca pek çok seyahat fırsatıyla karşılaşır. Entelektüel aktivitelerde, bilgi yarışmalarında, ilk eğitim yılları boyunca sınıftabaşarı verebilen bir konumdur.

5 ev neyi temsil ediyor?

5. Ev. Aşk, sevgili, çocuklar gibi duygusal ve ailevi ilişkilerle birlikte sanat, turizm, moda gibi ayrıntıları da ifade eden 5. ev; kişinin hobilerine, cinselliğine, hamileliğine ve romantik ilişkilerine dair önemli bilgiler yansıtır.

Astrolojide Chiron ne demek?

Chiron aslında minik bir kuyruklu yıldızdır. Centaur diye geçer (yarı insan yarı at) Uranüs ile Satürn arasında ilginç bir yörüngesi vardır. Bazen Uranüs'e yaklaşırken bazen de Satürn'e yaklaşır. Chiron, Şiron, Kherion, Kiron olarak adlandırılmaktadır.