Instagram hesap kaldırma nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Instagram hesap kaldırma nasıl yapılır?
  2. Instagram hesabı kalici olarak nasıl kapatılır?
  3. Instagram çoklu hesap girişi nedir?
  4. Instagram çoklu hesap girişi kalktı mı?
  5. Instagramdan ikinci hesap nasıl açılır?
  6. Bilgisayardan Instagram giriş bilgileri nasıl silinir?

Instagram hesap kaldırma nasıl yapılır?

Kullanıcı adınızın yanında yer alan “Ayarlar” seçeneğini tıklayınız. karşınıza çıkan ekranda sol üstte yer alan profili düzenle seçeneğini seçin ve sayfanın sonunda yer alan hesap silme sekmesine tıklayarak hesap silme nedeninizi belirttikten sonra şifrenizi girip, 'hesabı kalıcı olarak sil' butonuna tıklayın.

Instagram hesabı kalici olarak nasıl kapatılır?

HESABINIZI KALICI OLARAK SİLMEK İÇİN: Hesabını neden siliyorsun? sorusunun yanındaki açılır menüden bir seçim yapın ve şifrenizi tekrar girin. Hesabınızı kalıcı olarak silme seçeneği, sadece menüden bir neden seçtiğinizde görünür. Hesabımı kalıcı olarak sil'e tıklayın veya dokunun.

Instagram çoklu hesap girişi nedir?

Çoklu hesap girişi ismiyle tanımlanan özellik, anlaşılabileceği üzere aynı anda birden fazla İnstagram hesabına erişim sağlanabilmesi anlamına gelmektedir. İnstagram platformunu kişisel hesabı dışında ek hesaplarla birlikte kullanan kullanıcılar için bu özellik büyük önem taşımaktadır.

Instagram çoklu hesap girişi kalktı mı?

Instagram, birçok kişinin merakla beklediği ve bir süredir Android ve iOS'ta testleri sürdürülen çoklu hesap özelliğine sonunda kavuştu. Kullanıcılar bundan böyle aynı anda tek bir cihaz üzerinden birden fazla Instagram hesabına giriş yapabilecek ve bu hesaplar arasında kolay bir şekilde geçiş yapabilecekler.

Instagramdan ikinci hesap nasıl açılır?

Profilinize gitmek için sağ alttaki simgesine dokunun. Sağ üstteki simgesine ve ardından Hesap Değiştir'e dokunun. Hesap Ekle'ye ve ardından Instagram ile giriş yap'a dokunun. Eklemek istediğiniz hesabın kullanıcı adı ve şifresini girin.

Bilgisayardan Instagram giriş bilgileri nasıl silinir?

Instagram hesabını silmek için öncelikle profilinizde bulunan ayarlar kısmına gelmeniz gerekiyor. Bu ekranda karşınıza çıkan güvenlik ve gizlilik sekmesine geldiğinizde alt tarafta hesabımı kapat kısmı çıkacaktır. Buradan gösterilen kutucukları doldurup işlemi onayladığınızda hesabınız silinmiş olacaktır.