Les Benjamin kime ait?

İçindekiler:

  1. Les Benjamin kime ait?
  2. Bünyamin Aydın nereli?
  3. Les Benjamins hangi ulkenin?
  4. Les Benjamin ne?
  5. Les Benjamins nerede kuruldu?
  6. Les Benjamins nasıl okunur?
  7. Bünyamin Aydın babası kimdir?
  8. Les benjamins Bünyamin Aydın Kimdir?
  9. Les benjamins nasil okunur?
  10. Les benjamins BJK hangi mağazalarda?
  11. Les benjamins kargo kaç günde gelir?
  12. Les benjamins nereli?
  13. Les Benjamin nasıl okunur?
  14. Yves Rocher nasıl telaffuz edilir?
  15. Les Benjamins Türk markası mı?
  16. Bünyamin Aydın Hangi üniversite?
  17. Les Benjamins Türk markası mi?
  18. Bünyamin Aydın nereden mezun?
  19. Caudalie nasıl telaffuz edilir?
  20. Les benjamins kac magazasi var?

Les Benjamin kime ait?

Bünyamin Aydın 29 yaşında. Sokak stili markası Les Benjamin'in yaratıcısı. Kurucusu Bünyamin Aydın'ın fotoğrafçılık ve hip pop tutkusuyla beslenen, Türkiye-İsviçre-Almanya arasındaki yaşamından ilham alan, dünyanın her yerinde gözü olan bir marka.

Bünyamin Aydın nereli?

Les Benjamins'in yaratıcısı olan Bünyamin Aydın, 1989'da dedesinin misafir işçi olarak gittiği Almanya'da Türk bir ailede dünyaya geldi. Ancak ailesi kültürlerinden tamamen kopmamıştı. Bu nedenle Bünyamin Almanya'da yaşarken kendini evin içindeyken Türkiye'de, evin dışına çıktığında ise Almanya'da hissetmiş.

Les Benjamins hangi ulkenin?

Paris Erkek Moda Haftası'nda sunum yapan ilk Türk markası olan Les Benjamins'in kurucusu Bünyamin Aydın ile markası ve sonbahar-kış 2017 koleksiyonu hakkında konuştuk..

Les Benjamin ne?

Les Benjamins; insanlara bir hayat deneyimi ve stili sunmakta ve bütün dünyaya fark yaratmak için çalışmakta olan bir Türk markası haline gelmiştir. Les Benjamins tişörtleri; Bünyamin Aydın tarafından yönetilen ve kurulan çağdaş ve lüks sokak giyimi markası olmaktadır.

Les Benjamins nerede kuruldu?

Les Benjamins, Bünyamin Aydın tarafından 2011 yılında kurulan, erkekler ve kadınlar için perakende alanı ve yaşam tarzı markasını içeren İstanbul merkezli bir platformdur. Les Benjamins'in giyim koleksiyonları şu anda dünya çapında Harvey Nichols, Antonioli, Saks 5th Avenue ve daha birçok mağazalarda stoklanıyor.

Les Benjamins nasıl okunur?

Les BenjamIns: Yüzde 100 Türk markası olsa da, markanın sahibi isteyen istediği gibi okusun dese de; şayet markaya Fransızca'nın çoğul eki 'les' eklenmişse, bizim bunu Fransızca okumamız gerekiyor. O zaman biz de 'Le Benjamen' diyoruz.

Bünyamin Aydın babası kimdir?

Bünyamin'in Bayburt'un Yoncalı'dan olan babası Hasan Hüseyin Aydın vefat etmiş, Allah rahmet eylesin.

Les benjamins Bünyamin Aydın Kimdir?

Türkiye'de doğup küresel moda sahnesine çıkan lüks sokak giyimi markası Les Benjamins'i 2011 yılında kurdu. ... Aydın, 2018 yılında Esquire Yılın Moda Tasarımcısı Ödülü'ne layık bulundu. Bugüne dek BMW, Beşiktaş, Hennessy, Nike, Apple ve Alpha Industries gibi markalarla işbirliği yaptı.

Les benjamins nasil okunur?

Les BenjamIns: Yüzde 100 Türk markası olsa da, markanın sahibi isteyen istediği gibi okusun dese de; şayet markaya Fransızca'nın çoğul eki 'les' eklenmişse, bizim bunu Fransızca okumamız gerekiyor. O zaman biz de 'Le Benjamen' diyoruz.

Les benjamins BJK hangi mağazalarda?

Yeni Beşiktaş x Les Benjamins 2.0 kapsül koleksiyonu, lesbenjamins.com, kartalyuvasi.com.tr, kartalyuvasi.eu'da ve Les Benjamins Emaar Square Mall Store ile İstanbul, Ankara ve İzmir seçili Kartal Yuvası mağazalarında satışta.

Les benjamins kargo kaç günde gelir?

Paketiniz kargo şirketine teslim edildikten ortalama 1-5 iş günü içerisinde kayıtlı teslimat adresinize gönderilecektir.

Les benjamins nereli?

Ezber bozan sıra dışı bir Türk markası öyküsü: Les Benjamins 12 yıl Almanya, 4 yıl İsviçre, 4 yıl da Türkiye'deki yaşam sentezinden doğurduğu tişörtleri Londra Harrods mağazasında satılınca, markanın adı duyulmaya başlandı.

Les Benjamin nasıl okunur?

Ama i harfini biraz uzatıyoruz. Les BenjamIns: Yüzde 100 Türk markası olsa da, markanın sahibi isteyen istediği gibi okusun dese de; şayet markaya Fransızca'nın çoğul eki 'les' eklenmişse, bizim bunu Fransızca okumamız gerekiyor. O zaman biz de 'Le Benjamen' diyoruz.

Yves Rocher nasıl telaffuz edilir?

En çok kafa karıştıran marka okunuşları ise şöyle:
  1. İv Roşe. Yves Rocher markasının doğru okunuşu bu şekilde. Markanın kurucusu kimyager Yves Rocher'nin adı. ...
  2. Moskino. Moschino, Franco Moschino tarafından kurulan bir İtalyan moda markasıdır. Deyihu. ...
  3. Pul en beer. Pull and Bear, ülkemizde de bulunan bir İspanyol giyim markası.

Les Benjamins Türk markası mı?

Tasarımcı Bünyamin Aydın'ın 10 yıl önce kurduğu lüks sokak giyim markası Les Benjamins, aldığı 'fon' yatırımının ardından küresel yolculuğunu sürdürüyor. Ünlü Türk markası ilk 10 yılında dünyaca ünlü yıldızların tercih ettiği global bir marka haline gelmiş durumda.

Bünyamin Aydın Hangi üniversite?

Bünyamin bir dünya vatandaşı, kimseyi ayırmıyor, kimseyi kayırmıyor; dolayısıyla Les Benjamins de tam böyle. “Liseyi İsviçre'de, Lugano'da okuduktan sonra işletme okumak üzere İstanbul'a, Bahçeşehir Üniversitesi'ne geldim.

Les Benjamins Türk markası mi?

Tasarımcı Bünyamin Aydın'ın 10 yıl önce kurduğu lüks sokak giyim markası Les Benjamins, aldığı 'fon' yatırımının ardından küresel yolculuğunu sürdürüyor. Ünlü Türk markası ilk 10 yılında dünyaca ünlü yıldızların tercih ettiği global bir marka haline gelmiş durumda.

Bünyamin Aydın nereden mezun?

Küçüklüğünden beri tekstil ve moda alanının içinde olan Bünyamin Aydın, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık mezunu. Les Benjamins ismi ise kendi isminin Fransızcası. Henüz 30 yaşında olan Aydın, genç bir tasarımcı olarak dünyada göğsümüzü kabartan tasarımcılardan.

Caudalie nasıl telaffuz edilir?

Dünyanın en seksi mankenlerinden biri olarak gösterilien Rosie Huntington-Whiteley'in de favori markası olan Caudalie'nin adını söylerken "Ko-da-li" şeklinde okumanız yeterli.

Les benjamins kac magazasi var?

200'den fazla mağazada satış yapan ve dünya çapında birçok ülkede büyük hayran kitlesine ulaşan Les Benjamins markası 2011 yılında kuruldu.