Otobusle şehirler arası yasak var mı?

İçindekiler:

  1. Otobusle şehirler arası yasak var mı?
  2. Cumartesi pazar seyahat yasağı var mı?
  3. Pazar günü otobüs yolculuğu yasak mı?
  4. 65 yaş üstü özel araçla seyahat edebilir mi?
  5. Pazar günü seyahat kısıtlaması var mı?

Otobusle şehirler arası yasak var mı?

Sokağa çıkma kısıtlaması süresince vatandaşların şehirlerarası seyahatine zorunlu haller dışında izin verilmeyecek. Seyahat izin belgesi olmayanlara uçak, tren, gemi veya otobüs gibi toplu ulaşım araçlarında bilet kesilmeyecek.

Cumartesi pazar seyahat yasağı var mı?

Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir yasak bulunmuyor. Vatandaşlar Cumartesi günü akşam saat 22:00'e kadar özel araçları ile şehirler arası seyahat gerçekleştirebilir. Haftanın 6 günü serbest olan seyahat pazar günü yapılamayacak.

Pazar günü otobüs yolculuğu yasak mı?

Haftanın 6 günü serbest olan seyahat pazar günü yapılamayacak. ... Sadece sokağa çıkma yasağı uygulanan süre ve günlerde şehirlerarası seyahat yasağı uygulanacak olup sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayan süre içerisinde şehirlerarası seyahate ilişkin herhangi bir kısıtlamaya bulunmayacak.

65 yaş üstü özel araçla seyahat edebilir mi?

Artık 65 yaş üstü vatandaşlar uçak, otobüs, tren gibi toplu ulaşım araçlarıyla yapacakları yolculuklar öncesinde Seyahat İzin Belgesi almak zorunda kalmayacak. Özel araçla da kısıtlama olmayan gün ve saatlerde yolculuk yapacaksa yine bu belgeyi almalarına gerek yok.

Pazar günü seyahat kısıtlaması var mı?

Sokağa çıkma yasağı uygulanan süre ve günlerde şehirlerarası seyahat yasağı uygulanacak olup sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayan süre içerisinde şehirlerarası seyahate ilişkin herhangi bir kısıtlamaya bulunmuyor. ... Haftanın 6 günü serbest olan seyahat pazar günü özel araçlarla yapılamayacak.