Hemşirelerin aylık parası ne kadar?

İçindekiler:

  1. Hemşirelerin aylık parası ne kadar?
  2. Hemşire olmak için kaç sene okumak lazım?
  3. Yunuslar ne kadar maaş alır?
  4. Sağlık meslek lisesine gitmeden hemşire olunur mu?
  5. Hemşire yardımcıları ne kadar maaş alır?
  6. Yunuslar ne kadar maaş alır 2021?

Hemşirelerin aylık parası ne kadar?

Kariyerinde Maaşlar
EN DÜŞÜKEN YÜKSEK
Hemşire2.8206.590

Hemşire olmak için kaç sene okumak lazım?

Hemşirelik eğitimi temelde 4 yıllık yani 8 dönemlik bir zaman süresinde verilir. Hazırlık bölümünüz var ise 5 yıllık bir bir eğitimi gözden çıkarmanız gerekebilir.

Yunuslar ne kadar maaş alır?

Yunus polislerinin aldığı en düşük maaş 2021 yılında 4800 olarak belirlenmiştir. En yüksek yunus polis maaşı ise 6500 TL civarındadır.

Sağlık meslek lisesine gitmeden hemşire olunur mu?

Geçtiğimiz yıllarda sağlık meslek lisesi mezunları hemen hemşire olabiliyordu. Fakat yeni çıkan bir yönetmelikle, hemşire sayısı çok olduğu için sağlık meslek lisesi mezunlarına önce hemşire yardımcısı olma koşulu getirildi. Yani doğrudan hemşire olabilmek için artık lisans ya da önlisans mezunu olmak gerekiyor.

Hemşire yardımcıları ne kadar maaş alır?

Çoğu meslekte olduğu gibi hemşire yardımcıları da asgari ücret olan 2825 TL veya 200-300 TL üzerinde bir maaş ile işe başlamaktadırlar. Ortalama olarak yeni başlayan bir hemşire yardımcısının özel sektördeki maaşları 2800-3200 TL civarlarındadır.

Yunuslar ne kadar maaş alır 2021?

Yunus polislerinin aldığı en düşük maaş 2021 yılında 4800 olarak belirlenmiştir. En yüksek yunus polis maaşı ise 6500 TL civarındadır. Yunus polislerin tecrübesine ve göreve başlamış olduğu süreyle ilgili maaşlar değişiklik gösterebiliyor.