YKS ek tercih NE ZAMAN 2021 son dakika?

İçindekiler:

  1. YKS ek tercih NE ZAMAN 2021 son dakika?
  2. 2020 ek tercih NE ZAMAN?
  3. Yerleştirme Sonuç Belgesi nasıl indirilir?
  4. KPSS sonuç belgesi nasıl alınır?
  5. YKS yerleştirme belgesi nasıl indirilir?
  6. Doğrulama kodlu KPSS sonuç çıktısını nasıl alınır?
  7. ALES sonuç belgesi nasıl alınır?
  8. 2020 14 yerleştirme sonuç belgesi nasıl alınır?
  9. YKS yerleştirme ne zaman aciklanacak 2021?

YKS ek tercih NE ZAMAN 2021 son dakika?

2021 YKS ek yerleştirme tercihleri ne zaman? Adaylar, 2021 YKS Ek Yerleştirme tercihlerini, 20-23 Eylül 2021 tarihleri arasında T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından yapabilecek.

2020 ek tercih NE ZAMAN?

2020 yılında YKS ek tercihleri 17-23 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleşmişti. Bu yıl 2021-YKS Ek yerleştirme başvuruları 20-23 Eylül arasında alınacak.

Yerleştirme Sonuç Belgesi nasıl indirilir?

Sonuç belgenizi indirmek için sınav sonucunun olduğu alanda ekrana sağ tıklayıp açılan sekmede “Yazdır” sekmesine tıklamalısınız. “Yazdır” sekmesine tıkladıktan sonra açılan pencerede “Hedef” kısmına tıklayıp “PDF olarak kaydet” seçeneğini seçmelisiniz. Artık belgeniz PDF olarak kaydedilmiştir.

KPSS sonuç belgesi nasıl alınır?

KPSS sonuç belgesini almak için ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresine girmeniz gerekmektedir. Aday işlemleri sistemine e-Devlet ya da ÖSYM kullanıcı bilgilerinizle girebilirsiniz.

YKS yerleştirme belgesi nasıl indirilir?

YKS Sonuç Belgesi Nasıl İndirilir? Sonuç belgenizi indirmek için sınav sonucunun olduğu alanda ekrana sağ tıklayıp açılan sekmede “Yazdır” sekmesine tıklamalısınız. “Yazdır” sekmesine tıkladıktan sonra açılan pencerede “Hedef” kısmına tıklayıp “PDF olarak kaydet” seçeneğini seçmelisiniz.

Doğrulama kodlu KPSS sonuç çıktısını nasıl alınır?

Bu amaçla kullanılmak üzere Sınav Sonuç Belgelerinin en alt kısmına, sistem tarafından rastgele üretilmiş bir “Sonuç Belgesi Doğrulama Kodu” basılmaktadır. Söz konusu işleme sonuc.osym.gov.tr üzerinde Sonuç Belgesi Kontrol Sayfası iletisi ile ulaşılmaktadır.

ALES sonuç belgesi nasıl alınır?

Adaylar ALES sınav giriş belgesini ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi sayfasından T.C. Kimlik Numarası ve aday şifresi ile giriş yaparak görüntüleyebilecek, çıktısını alabilecek. Bu belgeyi bulundurmayan adaylar tarihinde yapılacak sınava giremeyecek.

2020 14 yerleştirme sonuç belgesi nasıl alınır?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 15 Aralık 2020 tarihinde 15.35'ten itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.

YKS yerleştirme ne zaman aciklanacak 2021?

5-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında tercihlerini aldığımız 2021-YKS yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. YKS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 6-10 Eylül 2021'de, elektronik kayıtlar ise 4-8 Eylül 2021'de yapılabilecek.