Istanbul kart saglık calısanı kartı ne zamana kadar gecerli 2021?

İçindekiler:

  1. Istanbul kart saglık calısanı kartı ne zamana kadar gecerli 2021?
  2. İSPARK sağlık çalışanlarına ücretli mi?
  3. Konya sağlık çalışanlarına toplu taşıma ne zamana kadar ücretsiz?
  4. Sağlık iett kartı ne zamana kadar geçerli?
  5. Istanbul sağlık çalışanı kartı nereden alınır?
  6. Polislere toplu taşıma ücretsiz mi?
  7. Konya sağlık çalışanlarına otobüs ne zamana kadar ücretsiz 2021?
  8. Ispark sağlık çalışanı uzatıldı mı?

Istanbul kart saglık calısanı kartı ne zamana kadar gecerli 2021?

Sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım ve park hakkı İBB Meclisi'nde alınan karar sonucu 31 Aralık 2021'e kadar uzatıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sağlık çalışanlarının toplu taşıma ve otoparklarından ücretsiz kullanım haklarının 31 Aralık 2021'e kadar uzatıldığını açıkladı.

İSPARK sağlık çalışanlarına ücretli mi?

İstanbul'da sağlık çalışanları toplu ulaşımı ve İSPARKücretsiz kullanmaya devam edecek.

Konya sağlık çalışanlarına toplu taşıma ne zamana kadar ücretsiz?

Yeni tip korona virüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle sağlık çalışanlarına tanınan ücretsiz toplu taşıma hakkında süre, 31 Aralık itibariyle sona eriyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı yeni bir kararla süre, 30 Haziran 2021 tarihine kadar uzatılmıştı.

Sağlık iett kartı ne zamana kadar geçerli?

İstanbul'da sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım hakkı en son tarihinde süresi uzatılmıştı. Sağlık çalışanları İstanbulkart ile tüm toplu taşıma araçlarını ve İSPARK otoparklarını ücretsiz olarak 30 Haziran 2021 tarihine kadar kullanabilmesi öngörülmüştü.

Istanbul sağlık çalışanı kartı nereden alınır?

Dileyen üyelerimiz İstanbul Kart Başvuru merkezlerine bizzat giderek 15₺ karşılığında kartlarını teslim alabilirler. Kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra sağlık çalışanı istanbul kartını alan üyelerimiz diğer istenen belgeleri ekleyip İspark'tan ücretsiz faydalanabileceklerdir.

Polislere toplu taşıma ücretsiz mi?

İstanbul il sınırları içerisinde; Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Merkez Komutanlığı bünyesinde Emniyet Hizmetleri Sınıfı kadrosunda ve fiilen görev yapmakta olan Subay, Astsubay, Uzman Çavuşlar ve Bekçi, Polis, Komiser Muavini, Komiser, Başkomiser, Emniyet Amiri, Emniyet Müdürü, Emniyet Müdürü ...

Konya sağlık çalışanlarına otobüs ne zamana kadar ücretsiz 2021?

Virüsün yayılma hızının en fazla olduğu Mart ayında sağlık çalışanları için başlatılan ücretsiz ulaşım ve otopark kararı 30 Haziran tarihine kadar devam edecek.

Ispark sağlık çalışanı uzatıldı mı?

İBB Meclisi, İBB Başkanı İmamoğlu tarafından veto edilen ''sağlık çalışanlarının toplu ulaşım araçlarından ve İSPARK'lardan ücretsiz yararlanması uygulamasının yıl sonuna kadar uzatılması'' kararını yeniden kabul etti.