PUBG Mobile Lite kaldırılıyor mu?

İçindekiler:

  1. PUBG Mobile Lite kaldırılıyor mu?
  2. PUBG Mobile Ne zaman Guncellenecek?
  3. PUBG LITE bitiyor mu?
  4. PUBG Mobile Lite yeni sezon saat kaçta?
  5. PUBG Mobile 20 güncellemesi ne zaman gelecek?
  6. PUBG Mobile payload 20 ne zaman gelecek?
  7. PUBG LITE geri dönecek mi?
  8. PUBG Mobile Lite 13 sezon ne zaman gelecek?
  9. PUBG Mobile Son Güncelleme kaç GB 2021?

PUBG Mobile Lite kaldırılıyor mu?

Bilgisayarı iyi olmayanlar için tasarlanan PUBG Lite, uzun bir aradan sonra 29 Nisan'da piyasadan kaldırılacak. ... Zaten PUBG Studio, PUBG Lite'ın güncellemesini 2020 yılının Ocak ayında durdurmuştu.

PUBG Mobile Ne zaman Guncellenecek?

#PUBGMobile 1.6 Güncellemesi için artık gün sayıyoruz. PUBG Mobile için yeni bir güncelleme dönemine merhaba demeye hazırlanıyoruz. 1.6 Güncellemesi'ne hazırlanan oyun için güncelleme tarihi de belli oldu. Oyunun resmi sosyal medya hesaplarından verilenbilgiye göre yeni güncelleme 14 Eylül'de oyuna eklenecek.

PUBG LITE bitiyor mu?

"Ne kadar üzülsek de plana göre PUBG LITE hizmetini 'de (UTC) sonlandıracağımızı bildirmek istiyoruz. Sonlandırma tarihine kadar, normal şekilde oyunu oynamaya devam edebilecek ve önceden sahip olduğunuz L-COIN de dahil, oyun içi kredilerinizi harcayabileceksiniz."

PUBG Mobile Lite yeni sezon saat kaçta?

PUBG Mobile Lite 22.Sezon'un 'de başlaması bekleniyor.

PUBG Mobile 20 güncellemesi ne zaman gelecek?

Güvenilir kaynaklar, bu güncellemenin çıkış tarihini olarak açıkladı.

PUBG Mobile payload 20 ne zaman gelecek?

Payload 2.0 için hazırlanan haritanın Erangel 2.0 için hazırlanan haritadan esinlenilerek tasarlandığı duyuruldu. Son olarak bu modda yüksek miktarda ganimet barındıran bazı yeni binaların olacağını da belirtelim. Güvenilir kaynaklar, bu güncellemenin çıkış tarihini olarak açıkladı.

PUBG LITE geri dönecek mi?

PUBG LITE hizmetinin 'de sona ermesinin planlandığını üzülerek bildiririz.” ifadelerine yer verdi. Oyunun kapatılacağının haberi, oyun yayıncısının geçen Kasım ayında PUBG Lite'ın oyun içi para sistemini kaldırdıktan sonra tamamen ücretsiz oynanacağını duyurmasının ardından geldi.

PUBG Mobile Lite 13 sezon ne zaman gelecek?

PUBG Mobile 13. yeni sezonun 13 Mayıs tarihinde başlaması bekleniyor.

PUBG Mobile Son Güncelleme kaç GB 2021?

Pubg Mobile Son Güncelleme büyüklüğü Android için 1.5 GB civarında olacak.Ios cihazlar için ise 1 GB olarak gözükmektedir.