Gelir kaybı başvurusu nereden yapılır?

İçindekiler:

  1. Gelir kaybı başvurusu nereden yapılır?
  2. Gelir kaybi destegi ne kadar?
  3. Esnaflara destek başvurusu nasıl yapılır?
  4. Esnafa hibe Desteği kaç ay veriliyor?
  5. Esnaf Destek Başvurusu ne zaman bitiyor?
  6. Ticaret Bakanlığı Gelir Kaybı desteği ne zaman ödenecek?

Gelir kaybı başvurusu nereden yapılır?

e-Devlet Kapısı
  1. Ticaret Bakanlığı
  2. Gelir Kaybı Desteği Başvurusu (Esnaf ve Sanatkarlar ile Gerçek Kişi Tacirler)

Gelir kaybi destegi ne kadar?

Bu kapsamda, Bakanlığın 133 meslek kolunda 4 ay süreyle aylık 1000 lira olarak sağladığı "gelir kaybı desteği"nden halihazırda 1 milyon kişi yararlandı.

Esnaflara destek başvurusu nasıl yapılır?

Başvurular e-Devlet (turkiye.gov.tr) üzerinden alınacak. Destek başvuruları bugün başladı ve 23 Haziran 2021 Çarşamba saat 23.59'a kadar devam edecek. e-Devlet Hibe Desteği Başvurusu (Esnaf ve Sanatkârlar ile Gerçek Kişi Tacirler) için tıklayınız.

Esnafa hibe Desteği kaç ay veriliyor?

Esnaf ve Sanatkarlar ile Gerçek Kişi Tacirlere Koronavirüs Salgını Nedeniyle Verilecek Destekler Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, daha önce 3 ay olarak açıklanan aylık 1000 liralık hibe desteğinin süresi bir ay daha uzatılarak 4 aya çıkarıldı.

Esnaf Destek Başvurusu ne zaman bitiyor?

“Bakanlığımızca esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize verilen 3 bin ve 5 bin TL'lik hibe desteğinin son başvuru tarihini gelen talepler üzerine 1 Temmuz 2021 Perşembe saat 23:59'a kadar uzattık.”

Ticaret Bakanlığı Gelir Kaybı desteği ne zaman ödenecek?

Ciro kaybı desteği başvuruları, bu desteği alma hakkına sahip işletmelerimizin yasal temsilcileri tarafından E-Devlet üzerinden “Ciro Kaybı Desteği Başvurusu” başlığı altındaki hizmet kullanılmak suretiyle tarihinde başlamış olup, Cuma günü itibariyle ödemeler hak sahiplerine yapılmaya ...