Bursakart HES kodu Yükleme Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Bursakart HES kodu Yükleme Nasıl Yapılır?
  2. Bursaray HES kodu istiyor mu?
  3. Bukart HES kodu ne zaman son?
  4. Istanbul kart HES kodu nasıl yüklenir?
  5. Metro kartına HES kodu nasıl alınır?
  6. Bursa kartı nereden alınır?
  7. Bursakart öğrenci ne kadar?
  8. Bursakart nereden alınır?
  9. Istanbulkart HES kodu eşleşti mi?
  10. Bursa Öğrenci Kartı Vize Yenileme nerede yapılır?

Bursakart HES kodu Yükleme Nasıl Yapılır?

Vatandaşların Bursakart'ına HES kodu tanımlaması için www.burulas.com.tr adresine girdikten sonra, HES kodu eşleştirme bölümündeki istenen bilgileri doldurması gerekiyor. Bu bilgilerde T.C. Kimlik No, Ad, Soyad, HES Kodu, Bursakart No, Cep Tel. No ve Mail adresinin yazılmasının ardından onaylanıyor.

Bursaray HES kodu istiyor mu?

Toplu taşıma araçları için kullanılan BursaKart, son olarak belirlenen tarihine kadar Hayan Eve Sığar uygulamasından veya E-Devlet'ten üretilen Hes Kodları ile eşleştirilmesi gerekiyor.

Bukart HES kodu ne zaman son?

İl genelinde toplu taşımada kullanılan 2 milyona yakın Bursakart'a Hes kodu tanımlanması için verilen süre 'e kadar uzatıldı.

Istanbul kart HES kodu nasıl yüklenir?

Öncelikle; Kişisel bilgilerinizi ekrandaki boşluklara doldurunuz ardından İstanbulkart'ınızın üzerinde yazan kart numarasını giriniz. Son olarak HES kodunu giriniz, belirtilen koşulları onaylamanızın ardından kaydet butonuna basınız.

Metro kartına HES kodu nasıl alınır?

2- SMS İLE HES KODU ALMA Telefonlarının mesaj bölümüne giriş yapan kullanıcılar HES yazıp aralarında boşluk bırakacak şekilde T.C kimlik numarasını, Türkiye Cumhuriyeti Kimliğinde bulunan seri numarasının son 4 hanesini ve kod paylaşım süresini yazıp 2023'e kısa mesaj (SMS) yollayarak kodu edinebilir.

Bursa kartı nereden alınır?

Tam BursaKART BursaKART, elektronik ücret toplama sisteminin omurgasıdır. BursaRay istasyonlarındaki dolum ve satış noktalarından ve bayilerden satın alabilirsiniz.

Bursakart öğrenci ne kadar?

Aylık tam abonman ise yüzde 11 artışla 200 TL olarak belirlendi. Öğrenci abonman fiyatı ise 90 TL olarak sabit tutuldu. Yeni yılda BursaKart mobil uygulaması ve Bursakart web sitesiyle birlikte tüm BursaKart'lara bakiye yükleme, vizeleme, bakiye görme, abonman yenileme gibi işlemler internetten online yapılabilecek.

Bursakart nereden alınır?

Tam BursaKART
  • BursaKART, elektronik ücret toplama sisteminin omurgasıdır.
  • BursaRay istasyonlarındaki dolum ve satış noktalarından ve bayilerden satın alabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Istanbulkart HES kodu eşleşti mi?

İstanbulkart HES kodu eşleştirme... İçişleri Bakanlığı'ndan yayımlanan genelge ile şehir içi toplu ulaşım araçlarında HES kodu zorunluluğu getirilmişti. ... HES kodu ile eşleştirilmemiş İstanbulkart'lar artık kullanılamıyor.

Bursa Öğrenci Kartı Vize Yenileme nerede yapılır?

Bursakart vizeleme bedeli; öğrenciler için 10 TL diğer tüm kart tipi sahipleri için 15 TL'dir. Şehreküstü İstasyonu, Acemler İstasyonu ve Üniversite İstasyonunda bulunan Vizematik cihazından Bursakart vizeleme işlemi yapılabilir.