65 yaş üstüne hangi saatlerde sokağa çıkma yasağı var?

İçindekiler:

  1. 65 yaş üstüne hangi saatlerde sokağa çıkma yasağı var?
  2. 65 yaş üstü kısıtlaması devam ediyor mu?
  3. Yaş kısıtlaması devam ediyor mu?
  4. 65 yaş ve üzeri sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı?
  5. 65 yaş üstü Cumartesi Pazar sokağa çıkma yasağı var mı?
  6. 60 yaş üstü yasağı kalktı mı?
  7. Sokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor mu?
  8. Sokağa çıkma yasakları ne zaman başlıyor?
  9. Ankara 65 yas ustu yasak var mi?
  10. Hafta içi 65 yaş üstü yasak var mı?
  11. 65 yaş hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?
  12. Aşısızlar otobüse binebilir mi?
  13. Hafta sonu yasak hangi saatlerde?

65 yaş üstüne hangi saatlerde sokağa çıkma yasağı var?

Yayınlanan genelgede şu ifadelere yer verildi; * Hafta içi günlerde; 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız 10.00-14.00, 18 yaş altı gençler ve çocuklarımız ise 14.00-18.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek olup, bu saat aralıkları dışında sokağa çıkmayacak.

65 yaş üstü kısıtlaması devam ediyor mu?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI? – 18 yaş altı gençler ve çocuklar ile iki doz aşı olmuş olan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için herkes için uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının dışında ayrıca bir sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayacak.

Yaş kısıtlaması devam ediyor mu?

65 yaş ve üzeri ile 18 yaş altı sokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor mu? 65 yaş ve üzeri vatandaşlardan iki doz aşısını yaptırmış olanlar için herhangi bir kısıtlama getirilmeyecek. 18 yaş altı gençler ve çocuklar için ayrıca bir sokağa çıkma kısıtlaması olmayacak.

65 yaş ve üzeri sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı?

18 yaş altı gençler ve çocuklar için ayrıca bir sokağa çıkma kısıtlaması olmayacak. Hakkı olmasına rağmen aşı olmayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar hafta içi günlerde sadece 10.00-14.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek.

65 yaş üstü Cumartesi Pazar sokağa çıkma yasağı var mı?

– Aşı hakkı bulunmasına rağmen aşı olmayan 65 yaş ve üzeri kişiler hafta içi günlerde sadece 10.00-14.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek olup, hafta sonları tam gün sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olacaklar.

60 yaş üstü yasağı kalktı mı?

65 YAŞ ÜSTÜ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KALDIRILDI MI? İçişleri Bakanlığı'nın gece saatlerinde yayımladığı genelgede bu soru da cevabını buldu. Buna göre, düşük ve orta risk grubunda yer alan illerde 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile 20 yaş altı genç ve çocukların sokağa çıkma kısıtlaması kaldırıldı.

Sokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor mu?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BİTTİ ? İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede, "01.06.2021 tarih ve 8878 sayılı genelgemizde belirtilen esaslar çerçevesinde halihazırda uygulanmakta olan sokağa çıkma kısıtlamaları (hafta içi ve hafta sonu dahil) 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'e kadar sürdürülecektir.

Sokağa çıkma yasakları ne zaman başlıyor?

Sokağa çıkma yasağı hafta içi günleri saat 22:00'den itibaren, pazar günleri ise tam gün uygulanıyordu. Kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan hafta sonu da dahil olmak yasakların kaldırıldığını ancak 1 Temmuz'dan itibaren uygulanmaya başlanacağını duyurdu.

Ankara 65 yas ustu yasak var mi?

65 yaş ve üzeri vatandaşlar için sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayacak. Corona virüsü salgınında risk grubu içerisinde yer alan 65 yaş üstü vatandaşlar şehir içi toplu ulaşım araçlarını (metro, metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş vb.) kullanamayacak.

Hafta içi 65 yaş üstü yasak var mı?

18 yaş altı gençler ve çocuklar için ayrıca bir sokağa çıkma kısıtlaması olmayacak. Hakkı olmasına rağmen aşı olmayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar hafta içi günlerde sadece 10.00-14.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek.

65 yaş hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?

65 yaş ve üzeri vatandaşlardan iki doz aşısını yaptırmış olanlar, 18 yaş altı gençler ve çocuklar için herhangi bir sokağa çıkma kısıtlaması getirilmezken, hakkı olmasına rağmen aşı olmayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, hafta içi günlerde sadece 10.00-14.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek.

Aşısızlar otobüse binebilir mi?

Trene binerken, aşılı olanlar ve hastalığı geçirerek bağışıklık kazanmış olan yolcular, durumlarını HES uygulamasından belgeleyecek. Aşılanmamış ve hastalık geçirmemiş yolcular ise azami 48 saat öncesinde yaptırılan negatif PCR test sonuçlarını ibraz etmek suretiyle seyahat edecek.

Hafta sonu yasak hangi saatlerde?

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması ...