18 Yaş altı seyahat izin belgesi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. 18 Yaş altı seyahat izin belgesi nasıl alınır?
  2. 18 Yaş altı seyahat izni var mı?
  3. 20 Yaş Altı şehirler arası seyahat edebilir mi?
  4. 20 yaş altına seyahat izni var mı?
  5. Son dakika 20 Yaş altı seyahat edebilir mi?
  6. Seyahat kısıtlaması kaldırıldı mı?

18 Yaş altı seyahat izin belgesi nasıl alınır?

18 YAŞ ALTI SEYAHAT İZİN BELGESİ NASIL ALINIR? 18 yaş altı gençler için seyahat izin belgesi e-devlet sayfası olan Turkiye.gov.tr'den arama kısmına yol izni yazılarak alınabilir. 18 yaş altı için sokağa çıkma yasağının devam etmesi nedeniyle 18 yaş altı gençlerin seyahat etmesi izne tabi tutuluyor.

18 Yaş altı seyahat izni var mı?

Sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olup olmadığına bakılmaksızın 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler ve çocuklarımız kademeli normalleşme döneminde şehir içi toplu ulaşım araçlarını (metro, metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş vb.) kullanamayacaklardır.

20 Yaş Altı şehirler arası seyahat edebilir mi?

20 yaş altı gençler ve çocuklarımız 30.05.2020 tarih ve 8558 sayılı Genelgemizde belirlenen çerçeve içerisinde yanlarında veli/vasisinin bulunması şartı ile herhangi bir belge aranmaksızın şehir içi ve şehirlerarası yolculuk yapabileceklerdir.

20 yaş altına seyahat izni var mı?

20 yaş altı gençler için seyahat izin belgesi e-devlet sayfası olan Turkiye.gov.tr'den arama kısmına yol izni yazılarak alınabilir. 20 yaş altı için sokağa çıkma yasağı olması nedeniyle 20 yaş altı gençlerin seyahat etmesi izne tabi tutuluyor.

Son dakika 20 Yaş altı seyahat edebilir mi?

65 YAŞ ÜSTÜ VE 20 YAŞ ALTI İÇİN SEYAHAT YASAĞI VAR MI? ... Ayrıca 20 yaş altı gençler ve çocuklarımız yanlarında veli/vasisinin bulunması şartı ile herhangi bir risk grubu ayrımı yapılmaksızın ve izne tabi olmaksızın şehirlerarası yolculuk yapabileceklerdir.

Seyahat kısıtlaması kaldırıldı mı?

Genelgede, "1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'ten itibaren ise hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan şehirler arası seyahat kısıtlamaları sona erecek ve belirtilen tarihten itibaren sokağa çıkma ve şehirler arası seyahat kısıtlaması uygulanmayacaktır" ifadeleri yer ...